23 Октомври, 2019
0.0178

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Објавено во: Мои пари 20 Септември, 2019

На ден 20.09.2019г.поради  уличен дефект ф-80м.м. на Бул. Кочо Рацин бб до Веро Џамб со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисницита на Бул.Кочо Рацин, Битолска, Светозар Маркович, Цица Попович и Истарска. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 17:20 часот до завршување на дефектот.

Можеби ќе ве интересира

Дефектот на Кипарска е саниран

Дефектот на Кипарска е саниран

Саниран дефект и прекин на три улици во Скопје

Саниран дефект и прекин на три улици во Скопје

Прекинато водоснадбувањето во Црниче

Прекинато водоснадбувањето во Црниче

Дефектот во Студеничани е саниран

Дефектот во Студеничани е саниран

Во Велес се одржува Форум за мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на бизниси“ од ИПАРД Програмата

Во Велес се одржува Форум за мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на бизниси“ од ИПАРД Програмата

Саниран дефектот на ул. Козле 22

Саниран дефектот на ул. Козле 22

Halloween во Скопје Сити Мол

Halloween во Скопје Сити Мол

MaxTV-телевизија број 1, прославуваме и подаруваме

MaxTV-телевизија број 1, прославуваме и подаруваме

IQOS уредот со несогорлив тутун на Филип Морис почна да го освојува пазарот во САД

IQOS уредот со несогорлив тутун на Филип Морис почна да го освојува пазарот во САД