22 Ноември, 2019
0.0257

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Објавено во: Мои пари 19 Октомври, 2019

На ден 19.10.2019г. поради уличен дефект Ф-250 мм на ул.2-ра Македонска бригада бб (на автобуската станица пред црквата Св.Никола) во нас.Скопје Север прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.: 2-ра Македонска бригада, Струмичка, Архиепископ Доситеј, Вуковарска, дел ул.Ресенска, Т.Ц Треска, Црквата Св.Никола од 11:10 часот до санирање на дефектот.

Можеби ќе ве интересира

Дефектот на ул.ул.Томас Минцер бб, е саниран

Дефектот на ул.ул.Томас Минцер бб, е саниран

Прогласени 10-те победнички во изборот “Жена на годината 2019”

Прогласени 10-те победнички во изборот “Жена на годината 2019”

Неформално образование - потреба за реалниот сектор за обезбедување кадар за своите потреби

Неформално образование - потреба за реалниот сектор за обезбедување кадар за своите потреби

Саниран дефектот на ул.Ѓуро Ѓоновиќ

Саниран дефектот на ул.Ѓуро Ѓоновиќ

Со „Digital for Entrepreneurship“ Македонија се приклучи на European SME Week

Со „Digital for Entrepreneurship“ Македонија се приклучи на European SME Week

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

„Аџибадем Систина“ почна со кардиохируршки интервенции на деца покриени од ФЗОМ

„Аџибадем Систина“ почна со кардиохируршки интервенции на деца покриени од ФЗОМ

Живејте здраво со водечката компанија за здрава храна Herbalife Nutrition

Живејте здраво со водечката компанија за здрава храна Herbalife Nutrition

Практиките што ги спроведува „Аџибадем Систина“ ќе се споделуваат како одличен пример во другите болници во светот

Практиките што ги спроведува „Аџибадем Систина“ ќе се споделуваат како одличен пример во другите болници во светот