20 Април, 2018
0.0611

Преку детска игра до врвно образование

Детско вложување од КД Фондови со атрактивни стапки на принос и 0% пристапни трошоци

Објавено во: Мои пари 14 Јули, 2017

Патот од игротеката до полнолетството навидум изгледа долг, но во реалниот живот безгрижната детска игра и планирањето на факултетските денови врват рака под рака.

Дека е тоа така, нѐ уверија од тимот на КД Фондови, отворајќи ги широко вратите на игротеката Киндер Парк за сите заинтересирани родители и нивните најмили. Над 60 дечиња уживаа во безгрижната игра, пропратена со едукативни работилници, цртање, боење и детски анимации.

Секој родител несомнено го посакува најдоброто за своето дете. Токму тоа беше и тематиката на овој настан. Преку одржаното едукативно советување, КД Фондови го промовираше наменскиот продукт за детско вложување, со низа поволности за родителите и поширокото семејство.

Овој начин на вложување е особено поволен во време кога каматите на депозитите во банка се доста ниски, овозможувајќи постепено акумулирање на солидни износи, без притоа да се прават големи откажувања од семејната живејачка.

Основата на продуктот ја чинат вложувањата во светски познати брендови (Apple, Google, Mercedes, Microsoft, Coca Cola, Nike…), чии приноси, согледано долгорочно, ги надминуваат каматите на штедните влогови и постепено ја оплодуваат создадената заштеда. А колку периодот на вложување е подолг, толку и потенцијалната заработка е повисока. Она што е особено важно да се напомене е и дека овој план за постепено вложување е единствен на пазарот со 0% пристапни трошоци.

Вложувањето во фондови е светски прифатена пракса за одговорно, елегантно и навремено обезбедување на потребните средства за идна едукација -сушта спротивност на општо прифатеното кај нас подигнување на потрошувачки кредит кога ситуацијата ќе загусти.

Како дополнителна бенефиција кон овој продукт, промовирана беше и соработката со Универзитетот Американ Колеџ Скопје, преку која за сите корисници на детското вложување се обезбедуваат специјални попусти при упис на некоја од образовните програми на колеџот.

Упатуваме голем поздрав до сите дечиња и нивните родители кои присуствуваа на настанот, покажувајќи одговорност за иднината на своите најмили и посветеност за навремено делување.

За дополнителни информации и одговор на сите ваши прашања, посетете ја интернет страницата: kdfondovi.mk/detsko-vlozuvanje/

Можеби ќе ве интересира

Одложете го варосувањето и заштедете пари со овој лесен и едноставен трик за чистење ѕидови!

Одложете го варосувањето и заштедете пари со овој лесен и едноставен трик за чистење ѕидови!

Идеални за живот: Топ 10 градови во кои стрес на постои!

Идеални за живот: Топ 10 градови во кои стрес на постои!

Идеален за мини викенд патување: Ова е најевтинитот европски град!

Идеален за мини викенд патување: Ова е најевтинитот европски град!

Adidas Running ги претстави новите AlphaBOUNCE Beyond патики за трчање

Adidas Running ги претстави новите AlphaBOUNCE Beyond патики за трчање

ЊУЈОРШКАТА КОНВЕНЦИЈА И ИНВЕСТИЦИСКАТА АРБИТРАЖА ВО ФОКУСОТ НА ПАНЕЛИСТИТЕ НА МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА -АРБИТРАЖАТА ДЕНЕС: ИНИЦИЈАТИВИ И ПЕРСПЕКТИВИ

ЊУЈОРШКАТА КОНВЕНЦИЈА И ИНВЕСТИЦИСКАТА АРБИТРАЖА ВО ФОКУСОТ НА ПАНЕЛИСТИТЕ НА МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА -АРБИТРАЖАТА ДЕНЕС: ИНИЦИЈАТИВИ И ПЕРСПЕКТИВИ

Orbit наградна игра, МОМЕНТ ДА БЛЕСНЕШ

Orbit наградна игра, МОМЕНТ ДА БЛЕСНЕШ

Поголема инклузивност на домашните компании во локалните и регионалните синџири на снабдување со цел да се максимизираат ефектите од странските директни инвестиции во земјата

Поголема инклузивност на домашните компании во локалните и регионалните синџири на снабдување со цел да се максимизираат ефектите од странските директни инвестиции во земјата

СВЕЧЕНА ПРОМОЦИЈА НА НОВИТЕ СУВ МОДЕЛИ НА OPEL ВО СКОПЈЕ

СВЕЧЕНА ПРОМОЦИЈА НА НОВИТЕ СУВ МОДЕЛИ НА OPEL ВО СКОПЈЕ

Се поедноставуваат условите за кожарската и текстилната индустрија, полесно ќе можат да аплицираат за планот за економски раст

Се поедноставуваат условите за кожарската и текстилната индустрија, полесно ќе можат да аплицираат за планот за економски раст