07 Април, 2020
0.0245

Проф. д-р Нано Ружин на тема: ,Што после коронавирусот?

Објавено во: Мои пари 24 Март, 2020

ФОН Универзитет започна серијал на видеа насловени #FONTalks. 

„Истите се поставувани на нашата Фејсбук страна. Нашите реномирани професори ќе го дадат своето мислење за ситуацијата со коронавирусот или Ковид-19, секој во своето поле на експертиза. Ќе се обратат Проф. д-р Никола Поповски, Проф. д-р Љубомир Фрчковски, Проф. д-р Нано Ружин и многу други“, информираат од ФОН. 


Можеби ќе ве интересира

Државна видеолотарија донира над 11 милиони денари за јавното здравство како поддршка за справување со Ковид-19

Државна видеолотарија донира над 11 милиони денари за јавното здравство како поддршка за справување со Ковид-19

Без вода дел од Радишанска

Без вода дел од Радишанска

Основите на соларната енергија

Основите на соларната енергија

НАЈАВИ: Еве каде утре ќе нема вода

НАЈАВИ: Еве каде утре ќе нема вода

НЛБ Банка донираше 50 илјади евра за поддршка на Министерството за здравство и Инфективната клиника во Скопје

НЛБ Банка донираше 50 илјади евра за поддршка на Министерството за здравство и Инфективната клиника во Скопје

Битолска млекара со донација: Со итна постапка обезбеди финансиска поддршка за Министерство за здравство за сервис на апаратите за респираторна нега

Битолска млекара со донација: Со итна постапка обезбеди финансиска поддршка за Министерство за здравство за сервис на апаратите за респираторна нега

#ОстаниДома и управувај со бизнисот преку интернет

#ОстаниДома и управувај со бизнисот преку интернет

MOZZART со донација од 5.000 евра за Општата болница во Дебар

MOZZART со донација од 5.000 евра за Општата болница во Дебар

Заваровалница Триглав ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија на осигурување

Заваровалница Триглав ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија на осигурување