13 Ноември, 2019
0.0231

ПроКредит банка со нова, модерна и едноставна мобилна апликација

Објавено во: Мои пари 21 Октомври, 2019

Онлајн банкарството никогаш не било полесно!

Со новата мобилна апликација на ПроКредит Банка  имате целосна контрола врз Вашата сметки, заштеди и картички. Истата Ви нуди можност да префрлате и повлекувате средства на Flex Save штедната сметка и тоа со само еден клик, 24/7 без дополнителни провизии и пенали.

Отсега можете за само неколку минути да плаќате комуналии, како и да вршите останати плаќања во земјата директно преку Вашиот смартфон.

Oваа апликација ги нуди следните поволности:

 * Преглед на состојба на сите Ваши сметки
Историја на сите трансакции
* Блокада/деблокада на картичка
* Промена на лимит за плаќања со Вашата картичка
* Плаќања во земјата
* Пренос и повлекување од Вашата онлјан штедна сметка – FlexSave
* Креирање на листа за налогопримачи

* ПроКредит мобилната апликација е достапна на App Store и Play Store!


Симнете ја и Вие и имајте банка во Вашиот телефон!

Можеби ќе ве интересира

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Во тек акција за чистење на сливници и шахти

Во тек акција за чистење на сливници и шахти

Сега има вода на Бул. Јане Сандански 51

Сега има вода на Бул. Јане Сандански 51

Одржан четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина Офталмологија“

Одржан четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина Офталмологија“

15 години Hugo Boss

15 години Hugo Boss

Невидено ниски цени на Sport Vision Bazaar!

Невидено ниски цени на Sport Vision Bazaar!

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ - Скопје

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ - Скопје

Колумна за мажите

Колумна за мажите

Улични дефекти оставија без вода неколку улици

Улични дефекти оставија без вода неколку улици