31 Мај, 2020
0.0409

„Просветно Дело“ влезе во вашиот дом

Објавено во: Мои пари 21 Мај, 2020

Како лидер на издаваштвото во нашата држава, Просветно дело „влезе“ во вашиот дом со тоа што неодамна започна со работа нивната виртуелна книжарницa.

Со постојан стремеж да се внесе новитет и да се обезбеди уникатно искуство за своите купувачи, Просветно дело ја дигитализираше својата понуда поставувајќи го асортиманот на виртуелната книжарница www.prosvetnodelo.com.mk. Купувачите ќе имаат можност лесно, брзо и безбедно да ги купуваат своите омилени книги, училишен прибор и канцелариски материјали уживајќи во удобноста на својот дом!

Компанијата е столб во издавање учебници, лектири и дидактички материјали за основно и средно образование, литература за деца, едукативни и интерактивни изданија, белетристика, академски книги, училишни списанија како и изданија наменети за предучилишниот воспитно-образовен процес Просветно дело располага со 30 книжарници кои покрај книги нудат најголем избор на училишен и канцелариски прибор со врвен квалитет.

„Живееме во време на голема и мошне брза дигитализација. Живееме во време во кое потрошувачките навики од ден на ден се менуваат, а секоја компанија која се стреми да ги следи моменталните трендови и потребите на своите потрошувачи, се стреми кон достигање на најновите начини на работење. Сѐ повеќе нашите купувачи се навикнуваат да купуваат онлајн, па затоа решивме да им овозможиме сите производи да ги купат преку нашиот веб-шоп“, велат од издавачката куќа.

Тимот на Просветно дело создавајќи ја оваа платформа им нуди можност на своите купувачи да пазарат во кое било време од кое било место. Така не го трошат своето време да стигнат до одредената локација, да чекаат ред и на тој начин заштедуваат време. Виртуелната книжарница на Просветно дело е отворена 24/7, 365 дена во годината!

Сите љубители на пишаниот збор се добредојдени да ја посетат!


Можеби ќе ве интересира

Samsung Galaxy S20 Ultra - Смартфон за сериозен бизнис

Samsung Galaxy S20 Ultra - Смартфон за сериозен бизнис

УНИЦЕФ донира респиратори за здравствените установи

УНИЦЕФ донира респиратори за здравствените установи

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Онлајн промоција на „Најстари приказни“ од Томислав Османли

Онлајн промоција на „Најстари приказни“ од Томислав Османли

Почнува со работа Cafe Literatura: Најубавото кафе во најголемата книжарница во Македонија – Literatura.mk Superstore

Почнува со работа Cafe Literatura: Најубавото кафе во најголемата книжарница во Македонија – Literatura.mk Superstore

LOYALTY ДЕНОВИ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP

LOYALTY ДЕНОВИ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи