21 Февруари, 2020
0.0186

Саниран дефект и најава за прекин утре

Објавено во: Мои пари 18 Јануари, 2020

Дефектот на ул.3 бр.23 н.Визбегово е решен. Водоснабдувањето е нормализирано во 15:00 часот. 

На ден 19.01.2020г. ќе се работи на  уличен дефект од ф700мм без затварање на вода на Бул.Александар Македонски бб ( ЕСТ – Када ) пред влезот на АСУЦ Боро Петрушевски, доколку  има потреба да се затвори водата со прекинато водоснабдување од 10:00 часот  ќе останат корисниците на Скопска ПИВАРА, дел од Булевар Александар Македонски и населбите Ченто, Маџари и Хиподром и Трубарево до завршување на дефектот.

Можеби ќе ве интересира

Утре ќе има прекинато водоснабдување на повеќе улици

Утре ќе има прекинато водоснабдување на повеќе улици

Битолски со 10 витамини - прв јогурт со збогатен состав за поздраво детство

Битолски со 10 витамини - прв јогурт со збогатен состав за поздраво детство

Фчерашни новости ќе формираат циркус за да им парираат на политичарите

Фчерашни новости ќе формираат циркус за да им парираат на политичарите

Станбен кредит на Охридска банка со 10 години фиксна каматна стапка од 3,5 %

Станбен кредит на Охридска банка со 10 години фиксна каматна стапка од 3,5 %

ГФГ Алијансата го заврши 100-дневниот стратешки преглед на ЛИБЕРТИ Скопје и ветува долгорочни инвестиции од 25 милиони евра

ГФГ Алијансата го заврши 100-дневниот стратешки преглед на ЛИБЕРТИ Скопје и ветува долгорочни инвестиции од 25 милиони евра

Нова понуда за деловни корисници: A1 Business, подарок таблет и Office 365

Нова понуда за деловни корисници: A1 Business, подарок таблет и Office 365

Пет години гаранција на одбрани Samsung уреди од бела техника

Пет години гаранција на одбрани Samsung уреди од бела техника

Уличен дефект: еве каде нема вода моментално

Уличен дефект: еве каде нема вода моментално

Opel ја продолжува извозната офанзива со враќање во Јапонија

Opel ја продолжува извозната офанзива со враќање во Јапонија