12 Ноември, 2019
0.0236

Саниран дефектот во Чаир

Објавено во: Мои пари 07 Ноември, 2019

Уличниот дефект на ул.Коста Абрашевиќ 7 во населба Чаир е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 07.11.2019г.  во 13:20 часот. 

Можеби ќе ве интересира

УНИБанка ја намали каматата за станбените кредити на 3,35%, фиксна за 7 години

УНИБанка ја намали каматата за станбените кредити на 3,35%, фиксна за 7 години

Прекинато водоснабдувањето на корисниците од Камник

Прекинато водоснабдувањето на корисниците од Камник

Дефектот на ул.29 Сопиште е саниран

Дефектот на ул.29 Сопиште е саниран

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

На ул.Иван Манолевсаниран водоснабдувањето е нормализирано

На ул.Иван Манолевсаниран водоснабдувањето е нормализирано

На две улици нема вода

На две улици нема вода

„Медена земја“ и Атиџе наградени на Избор на критиката за документарци во САД

„Медена земја“ и Атиџе наградени на Избор на критиката за документарци во САД

Наградна игра „СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

Наградна игра „СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

„Алкалоид“ и годинава на саемот каде се собираат искусните фармацевтски професионалци

„Алкалоид“ и годинава на саемот каде се собираат искусните фармацевтски професионалци