20 Октомври, 2019
0.0177

Саниран дефектот во Лисиче

Објавено во: Мои пари 11 Јуни, 2019


Водоснабдувањето во населба Лисиче е нормализирано, соопштија од ЈП Водовод и канализација, Скопје.

„Ве известуваме дека дефектот на ул.Тодор Чангов бр.44/15 во населба Лисиче е завршен и водоснабдувањето е нормализирано во 14:45часот“ се вели во соопштението.

Дефектот е саниран.


Можеби ќе ве интересира

Дефектот во Скопје Север е саниран

Дефектот во Скопје Север е саниран

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Санирани два дефекти во Скопје

Санирани два дефекти во Скопје

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Дефектот во Козле е саниран

Дефектот во Козле е саниран