11 Ноември, 2019
0.0261

Саниран дефектот во Усје

Објавено во: Мои пари 21 Октомври, 2019

На ул. 4  бр.33.а во с. Усје е саниран дефектот. Водоснабдувањето е нормализирано во 15:30 часот. 

Можеби ќе ве интересира

Прекинато водоснабдувањето на корисниците од Камник

Прекинато водоснабдувањето на корисниците од Камник

Дефектот на ул.29 Сопиште е саниран

Дефектот на ул.29 Сопиште е саниран

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

На ул.Иван Манолевсаниран водоснабдувањето е нормализирано

На ул.Иван Манолевсаниран водоснабдувањето е нормализирано

На две улици нема вода

На две улици нема вода

„Медена земја“ и Атиџе наградени на Избор на критиката за документарци во САД

„Медена земја“ и Атиџе наградени на Избор на критиката за документарци во САД

Наградна игра „СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

Наградна игра „СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

„Алкалоид“ и годинава на саемот каде се собираат искусните фармацевтски професионалци

„Алкалоид“ и годинава на саемот каде се собираат искусните фармацевтски професионалци

Алкалоид АД Скопје дел од најголемиот глобален саем на фармацевтската индустрија

Алкалоид АД Скопје дел од најголемиот глобален саем на фармацевтската индустрија