23 Јануари, 2020
0.0175

Санирани дефекти и најава за утре

Објавено во: Мои пари 13 Јануари, 2020

На ден 14.01.2020 (Вторник), поради реконструкција на ППХ (Против Пожарен Хидрант) ф 80 мм на Бул.Асном бб (по старо Бул.Авној), намален притисок ќе имаат корисниците на висока зона од нас.Аеродром (поточно високата зона од Бул.Асном) од 09:00 часот до завршување.

Најавениот дефект (дефект на затварач ф 300мм) на Бул.Асном бб е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 15:30 часот.

Дефектот на ул.Нагоричанска бр.15 во нас.Драчево е саниран, водоснабдувањето е нормализирано во 12:30 часот. 

Водоводниот приклучок  ф200мм на Бул.АСНОМ раскрсница со Бул.Србија е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 16:10 часот.

Можеби ќе ве интересира

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-FreeTMклима уреди на база на вештачка интелигенција

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-FreeTMклима уреди на база на вештачка интелигенција

Дефектот на водоводната мрежа во Пржино е саниран

Дефектот на водоводната мрежа во Пржино е саниран

Ми-Да Гранд Моторс - нов импортер на возила и резервни делови на Hyundai

Ми-Да Гранд Моторс - нов импортер на возила и резервни делови на Hyundai

Од 24 до 26 јануари Coffee and Tea Fest во Рамстор Мол

Од 24 до 26 јануари Coffee and Tea Fest во Рамстор Мол

Алкалоид со потврдени за ЕУ сертификати за добра производна пракса

Алкалоид со потврдени за ЕУ сертификати за добра производна пракса

IQOS ја создава иднината на тутунската индустрија

IQOS ја создава иднината на тутунската индустрија

Бесплатен водич чекор по чекор: Како да тргувате со цената на акциите

Бесплатен водич чекор по чекор: Како да тргувате со цената на акциите

Дефектот во Маџари саниран, водоснабдувањето нормализирано

Дефектот во Маџари саниран, водоснабдувањето нормализирано

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром