24 Мај, 2019
0.0217

СЕ БУДИ ЛИ ЏИНОТ: Каква лекција и одржа Андреја Јосифовски на конкуренцијата со Макпетрол?

Објавено во: Економија 15 Март, 2019

Извонреден раст на приходи од продажба бележи најголемата компанија за малопродажба на нафтени деривати.

Тројно повисока добива од 2017 и нето добивка од 12,6 милиони евра двапати поголема од 2017та?

А колкава ќе биде дивидендата?

Се буди ли џинот? Читајте детали ... што и направи Макпетрол на конкуренцијата тука.

Можеби ќе ве интересира

Што се случи со фунтата по најавата за оставка од Тереза Меј?

Што се случи со фунтата по најавата за оставка од Тереза Меј?

„Сардич“ бара 350 милиони евра отштета од Македонија

„Сардич“ бара 350 милиони евра отштета од Македонија

УШТЕ ЕДНА СТРАНСКА ИНВЕСТИЦИЈА: Анѓушев очекува со новите работни места да се намали емиграцијата

УШТЕ ЕДНА СТРАНСКА ИНВЕСТИЦИЈА: Анѓушев очекува со новите работни места да се намали емиграцијата

И не е сѐ така црно

И не е сѐ така црно

Тевдовски вработува нов советник за плата од 35.679 денари

Тевдовски вработува нов советник за плата од 35.679 денари

Ребрендирањето на Вип во А1 ќе донесе многу изненадувања за корисниците

Ребрендирањето на Вип во А1 ќе донесе многу изненадувања за корисниците

Кој прави милиони евра промет од ајвар и туршија?

Кој прави милиони евра промет од ајвар и туршија?

ДРАСТИЧЕН ПАД НА ЦЕНИТЕ: За колку ќе се намалат роаминг услугите во Западен Балкан

ДРАСТИЧЕН ПАД НА ЦЕНИТЕ: За колку ќе се намалат роаминг услугите во Западен Балкан

Се книжат милиони: Колкав профит направи лани најголемата странска компанија во Кочани

Се книжат милиони: Колкав профит направи лани најголемата странска компанија во Кочани