10 Јуни, 2023
5.8123

Резултати од пребарувањето на: хупекс

Започнува берзанското тргување со електрична енергија во Македонија, познати првите 20 учесници

Објавено во: Економија

Започнува берзанското тргување со електрична енергија во Македонија, познати првите 20 учесници

09 Мај, 2023

Има се, може се! Која државна фирма ќе плати до милион евра за ладење, греење, осветлување...?

Објавено во: Економија

Има се, може се! Која државна фирма ќе плати до милион евра за ладење, греење, осветлување...?

06 Април, 2023

ВОДАТА ВО СКОПЈЕ БИ МОЖЕЛА ДА ПОСКАПИ ЗА 30 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО, ако Град Скопје ја изгласа максималната тарифа

Објавено во: Македонија

ВОДАТА ВО СКОПЈЕ БИ МОЖЕЛА ДА ПОСКАПИ ЗА 30 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО, ако Град Скопје ја изгласа максималната тарифа

02 Март, 2023

БЕКТЕШИ: ТРОШОЦИТЕ КОИ ЈА ФОРМИРААТ ЦЕНАТА НА ЛЕБОТ НЕ НАДМИНУВААТ 32 ДЕНАРИ, не треба да се креира паника

Објавено во: Економија

БЕКТЕШИ: ТРОШОЦИТЕ КОИ ЈА ФОРМИРААТ ЦЕНАТА НА ЛЕБОТ НЕ НАДМИНУВААТ 32 ДЕНАРИ, не треба да се креира паника

28 Февруари, 2023

За едни мајка за други маќеа? ЕСМ на државните клиники им наплаќа струја по цени од берза, а на трговци по фиксна цена!

Објавено во: Економија

За едни мајка за други маќеа? ЕСМ на државните клиники им наплаќа струја по цени од берза, а на трговци по фиксна цена!

23 Јануари, 2023

Поскапа ли е струјата на РЕК Битола од увозната која е платена 195 евра за мегаватчас?

Објавено во: Економија

Поскапа ли е струјата на РЕК Битола од увозната која е платена 195 евра за мегаватчас?

30 Декември, 2022

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Нападнати советници во Битола,  а Митева од ВМРО-ДПМНЕ треба да му плати отштета на Каевски

Објавено во: Македонија

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Нападнати советници во Битола, а Митева од ВМРО-ДПМНЕ треба да му плати отштета на Каевски

29 Декември, 2022

Зошто ЕСМ плати 2 милиони евра за струја која на берза чини 800.000 евра поевтино?

Објавено во: Економија

Зошто ЕСМ плати 2 милиони евра за струја која на берза чини 800.000 евра поевтино?

29 Декември, 2022

Струјата ги гори големите компании! Зошто никој не им подава рака за спас на најголемите плаќачи на данок?

Објавено во: Економија

Струјата ги гори големите компании! Зошто никој не им подава рака за спас на најголемите плаќачи на данок?

09 Декември, 2022

Која институција плати 414.000 евра за струја?

Објавено во: Економија

Која институција плати 414.000 евра за струја?

18 Ноември, 2022