18 Мај, 2021
0.0230

СМАРТ потрошувачки кредит на TTK Банка АД Скопје со најниска фиксна каматна стапка од 4,25 отсто во првите две години

Објавено во: Мои пари 28 Април, 2021

ТТК Банка АД Скопје понуди најниска фиксна каматна стапка во првите две години од 4,25 отсто за СМАРТ потрошувачки кредит со животно осигурување и 4,70 отсто за СМАРТ потрошувачки кредит без животно осигурување за корисници кои примаат плата или пензија во ТТК Банка АД Скопје.

СМАРТ потрошувачките кредити се достапни со подолг рок на отплата, до 120 месеци, со поголеми износи до 1.200.000 денари, без жиранти, со намалени трошоци за одобрување, или без трошоци за одобрување за сите корисници на Visa кредитни картички.

Корисниците кои сѐ уште не поседуваат VISA кредитна картичка на ТТК Банка АД Скопје, во промотивниот период до 31-ви мај, имаат можност да аплицираат за кредитната картичка без членарина во првата година. 

Со изборот на СМАРТ потрошувачкиот кредит со животно осигурување, корисниците добиваат дополнителна финансиска заштита и посигурна финансиска иднина за своето семејство така што во случај на непредвидени животни ситуации покриени со полисата, кредитните обврски ги покрива осигурителното друштво. Дополнителна предност е што полисата го покрива и ризикот од Ковид-19.

ТТК Банка АД Скопје овозможува брза и едноставна постапка за аплицирање и одобрување на кредитите, на 29 локации и 24/7 поддршка преку електронското банкарство TTK E-bank и мобилното банкарство TTK M-bank чиешто активирање и користење е бесплатно.

Повеќе информации за понудата и за промотивните кредитни услови се достапни на интернет-страницата на ТТК Банка АД Скопје, во експозитурите и филијалите на Банката, како и преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank.

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

IuteCredit Europe ги објави неревидираните финансиски резултати за првиот квартал од 2021

IuteCredit Europe ги објави неревидираните финансиски резултати за првиот квартал од 2021

Нови технологии заради кои нашата храна останува подолго свежа во фрижидер

Нови технологии заради кои нашата храна останува подолго свежа во фрижидер

Скијачки клубови: Новиот претседател на СФМ е избран со фалсификат

Скијачки клубови: Новиот претседател на СФМ е избран со фалсификат

Нов циклус обуки од Мотива Центарот за менаџмент образование и обука во проект подржан од Фонд за иновации и технолошки развој

Нов циклус обуки од Мотива Центарот за менаџмент образование и обука во проект подржан од Фонд за иновации и технолошки развој

Онлајн-настан за реобјавувањето на романот „Кратката пролет на Моно Самоников“ од Димитар Солев

Онлајн-настан за реобјавувањето на романот „Кратката пролет на Моно Самоников“ од Димитар Солев

Заштедете и уживајте во уникатните придобивки во светот на патувањето со travelWorld

Заштедете и уживајте во уникатните придобивки во светот на патувањето со travelWorld

Македонија 2025 со поддршка за младите: Доделени десет стипендии за талентирани средношколци

Македонија 2025 со поддршка за младите: Доделени десет стипендии за талентирани средношколци

Најиновативните светски технологии за прочистување на воздух и вода изложени во новата концепт-продавница на „Екотип“

Најиновативните светски технологии за прочистување на воздух и вода изложени во новата концепт-продавница на „Екотип“

НЛБ Банка со финансиско советување за осигурителни продукти и пензиско осигурувње пред своите експозитури

НЛБ Банка со финансиско советување за осигурителни продукти и пензиско осигурувње пред своите експозитури