13 Јули, 2020
0.0214

Стилски совети за впечатлив изглед

Објавено во: Мои пари 27 Мај, 2020

Трендовите се тука за да се следат. Нивната интерпретација пак, може да направи Вашиот стил да се издвојува од останатите. Токму неочекуваните комбинации и спојувањето на на навидум неспоивите парчиња резултираат со уникатен изглед со кој сигурни сме дека нема да останете незабележани.

Овде издвојуваме неколку начини на комбинирање на парчињата кои може да доживеат и свои варијации со помош на вашата фантазија, но се лесно применливи во различните годишни времиња и за различни поводи.

Сите парчиња можете да ги најдете на онлајн продавницата на Fashion Group www.fashiongroup.com.mk, каде цените оваа недела се намалени до 30%.

ЗА НЕГО

Одело со модерен крој и патики

https://www.fashiongroup.com.mk/odelo/33622-odelo

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/35395-maski-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/palta/32069-palto

https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/32071-pantaloni

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/33239-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/odelo/31999-odelo

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/33574-patiki

ЗА НЕА

Лелеави фустани и патики


https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/42829-z-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/45692-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/42910-z-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/32559-z-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/34004-z-patiki

Здолниште и џемпер

https://www.fashiongroup.com.mk/dzemperi-1/28502-dzemper

https://www.fashiongroup.com.mk/zdolnista/42739-z-suknja

https://www.fashiongroup.com.mk/dzemperi-1/36189-dzemper

https://www.fashiongroup.com.mk/zdolnista/43443-zdolniste

https://www.fashiongroup.com.mk/dzemperi-1/32160-dzemper

https://www.fashiongroup.com.mk/zdolnista/34884-z-suknja


Можеби ќе ве интересира

Врачена наградата Автомобил на годината во Македонија за 2020 година и признанието СУВ на годината

Врачена наградата Автомобил на годината во Македонија за 2020 година и признанието СУВ на годината

А1 Македонија подарува: Со нова активација на Е-сметка до електричен велосипед

А1 Македонија подарува: Со нова активација на Е-сметка до електричен велосипед

Ладење и греење со инвертер клими: Заштедете пари и електрична енергија

Ладење и греење со инвертер клими: Заштедете пари и електрична енергија

Светски агенции: Со користење на IQOS се намалува изложеноста на штетни материи

Светски агенции: Со користење на IQOS се намалува изложеноста на штетни материи

ДВА НОВИ ОНЛАЈН БОНУСИ ВО Sportlife

ДВА НОВИ ОНЛАЈН БОНУСИ ВО Sportlife

Заборавете на бактерии и вируси со правилно чистење и одржување на клима уредот

Заборавете на бактерии и вируси со правилно чистење и одржување на клима уредот

Huawei ја засилува вредноста на брендот, се искачува на рангирањето на BrandZ World’s Most Valuable Brands

Huawei ја засилува вредноста на брендот, се искачува на рангирањето на BrandZ World’s Most Valuable Brands

Каде одат донираните средства од веб-платформата solidarnost.gov.mk?

Каде одат донираните средства од веб-платформата solidarnost.gov.mk?

Светот низ призмата на фотографии доставени до Huawei Next-Image Awards 2020

Светот низ призмата на фотографии доставени до Huawei Next-Image Awards 2020