22 Март, 2019
0.3759
    ALK 8400    0%     EVRO 3010    5.58%     GRNT 810    -0.13%     KMB 5686.32    -0.09%     MPT 51500    -0.72%     PKB 14600    0%     STB 1195.62    -0.2%     STBP 810    -10%     STIL 114    0%

Свет

BMW ги пушта на пазарот првите модели со преден погон

BMW ги пушта на пазарот првите модели со преден погон

22 Ноември, 2012

Кина закрепнува,расте произвотството

Кина закрепнува,расте произвотството

22 Ноември, 2012

“Beneton”ги шпионира купувачите со камери во куклите

“Beneton”ги шпионира купувачите со камери во куклите

22 Ноември, 2012

Со 17 милијарди евра Кипар ќе ја спаси економијата

Со 17 милијарди евра Кипар ќе ја спаси економијата

22 Ноември, 2012

7 држави се заканија со вето за европскиот буџет, земјоделците на протест во Брисел

7 држави се заканија со вето за европскиот буџет, земјоделците на протест во Брисел

22 Ноември, 2012

Саркози под истрага за илегални донации, осомничен за 150 илјади евра

Саркози под истрага за илегални донации, осомничен за 150 илјади евра

22 Ноември, 2012

Канабисот легален, трка на компаниите за новата бизнис гранка

Канабисот легален, трка на компаниите за новата бизнис гранка

22 Ноември, 2012

И електричната енергија проблем за Франција

И електричната енергија проблем за Франција

22 Ноември, 2012

Петте држави од БРИКС даваат четвртина од светското производство

Петте држави од БРИКС даваат четвртина од светското производство

22 Ноември, 2012

Стартува ЕУ самитот во Брисел, лидерите пред ново искушение

Стартува ЕУ самитот во Брисел, лидерите пред ново искушение

22 Ноември, 2012

ММФ би можел да ја деблокира траншата помош за Босна и Херцеговина

ММФ би можел да ја деблокира траншата помош за Босна и Херцеговина

22 Ноември, 2012

„Фич“ го намали кредитниот рејтинг на Кипар од BB+ на BB-

„Фич“ го намали кредитниот рејтинг на Кипар од BB+ на BB-

22 Ноември, 2012

„Шел“ ќе вложува во производството на гас во Кина

„Шел“ ќе вложува во производството на гас во Кина

22 Ноември, 2012

ЕП одобри 670 милиони евра за жртвите во двата земјотреси во Италија

ЕП одобри 670 милиони евра за жртвите во двата земјотреси во Италија

21 Ноември, 2012

Шпанија нема да ја исполни целта за пад на дефицитот во 2012?

Шпанија нема да ја исполни целта за пад на дефицитот во 2012?

21 Ноември, 2012

Европскиот буџет пред неизвесна судбина и спротивставени ставови од членките

Европскиот буџет пред неизвесна судбина и спротивставени ставови од членките

21 Ноември, 2012

Данска го укинува данокот на храната што дебелее

Данска го укинува данокот на храната што дебелее

21 Ноември, 2012

Протести во Лондон, Владата ја тресна вратата пред носот на студентите

Протести во Лондон, Владата ја тресна вратата пред носот на студентите

21 Ноември, 2012