26 Април, 2019
0.0195

The GENTLEMEN’S EXPO ’19 “whiskey edition”

Објавено во: Мои пари 20 Март, 2019

Април во Скопје ќе биде поразличен со новото издание на the GENTLEMEN’S EXPO ’19“WHISKEY Edition” во организација на Боттега Евенти, 05/06 април, петок 17:00-24:00 часот, сабота 14:00-24:00 часот, Skopje Marriot Hotel.


Во текот на двата EXPO денaќе биде претставена добра селекција на брендови кои ги преферираат мажите, кои преку интерактивна презентација ќе понудат несекојдневни искустваза посетителите. Исто така, за прв пат ќе биде организирана дегустација на преку 20 различни видови нa виски.

Карти со кредити за дегустација на виски и посебни карти за мастер класови се веќе пуштени во продажба на www.gentlemensexpo.mkи на http://tickets.gentlemensexpo.mk

Ве очекуваме на дводневно дружење исполнето со многу забава, едукација и нови искуства за посетителите.

ОДБЕРЕТЕ КВАЛИТЕТНО СЕКОЈДНЕВИЕ!

Можеби ќе ве интересира

Моќта на црвеното јајце: Денес е Велики четврток а ова треба да го знаете

Моќта на црвеното јајце: Денес е Велики четврток а ова треба да го знаете

Beiersdorf нов партнер на Атлантик Група во Македонија

Beiersdorf нов партнер на Атлантик Група во Македонија

Портите на ИТ светот беа отворени за најмалите од прво и второ одделение

Портите на ИТ светот беа отворени за најмалите од прво и второ одделение

АВАЈА ќе организира средба на 1.000 граѓани Роми со претседателските кандидати

АВАЈА ќе организира средба на 1.000 граѓани Роми со претседателските кандидати

ДЕЦАТА ГО ЧЕКААТ ВЕЛИГДЕН КАКО ПРАЗНИК КОЈ НОСИ БОИ

ДЕЦАТА ГО ЧЕКААТ ВЕЛИГДЕН КАКО ПРАЗНИК КОЈ НОСИ БОИ

Наскоро почнува најголемата регионална е - спорт лига!

Наскоро почнува најголемата регионална е - спорт лига!

Првиот и вториот круг на финансирање на FasterCapital во 2019

Првиот и вториот круг на финансирање на FasterCapital во 2019

Кои граѓани ќе останат без вода за пиење веднаш по празниците?

Кои граѓани ќе останат без вода за пиење веднаш по празниците?

Првото коло ЛОТО 7, докажа дека новата игра нуди поголеми добивки, поинтересна игра и повеќе забава

Првото коло ЛОТО 7, докажа дека новата игра нуди поголеми добивки, поинтересна игра и повеќе забава