15 Ноември, 2019
0.0196

Улични дефекти на овие скопски улици

Објавено во: Мои пари 24 Јуни, 2019

Поради дефект на затворач Ф-80мм. на Бул.Партизански Одреди бр.82 во населба Карпош, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на Бул.Партизански Одреди на  потег од крстосница Бул.8 Септември до крстосница со Франклин Рузвелт (непарни броеви) од 10:00часот до санирање на дефектот. 

-Уличниот дефект најавен на ден 24.06.2019г. поради специфичноста на зафатите на  дефектот на улицата Караорман бб во населба Водно, прекинато водоснабдување ќе имаат освен корисниците на од иста улица - Караорман и улиците:Леринска, Капиштец како и дел од Димитар Пандилов од 08:00часот до санирање на дефектот.

- Поради уличен дефект Ф-80мм. на улицата Караорман бб во населба Водно, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на од иста улица - Караорман од 08:00часот до санирање на дефектот.

Можеби ќе ве интересира

Дефектот во Центар е саниран

Дефектот во Центар е саниран

Иновациите и нивното влијание врз заштита на животната средина во фокусот на последниот ден од Самитот Македонија2025

Иновациите и нивното влијание врз заштита на животната средина во фокусот на последниот ден од Самитот Македонија2025

Дефектот на ул.Методија Андонов Ченто е саниран

Дефектот на ул.Методија Андонов Ченто е саниран

Нова наградна игра од Шпаркасе Банка во соработка со Mastercard

Нова наградна игра од Шпаркасе Банка во соработка со Mastercard

Поранешниот премиер на Непал, Мадхав Кумар Непал ќе одржи предавање на Меѓународниот Балкански Универзитет

Поранешниот премиер на Непал, Мадхав Кумар Непал ќе одржи предавање на Меѓународниот Балкански Универзитет

Продажбата на Huawei WatchGT 2 во Македонија започна со летечки старт

Продажбата на Huawei WatchGT 2 во Македонија започна со летечки старт

Новата ŠKODA OCTAVIA – висока технологија, врвен дизајн и поголема практичност

Новата ŠKODA OCTAVIA – висока технологија, врвен дизајн и поголема практичност

„Да изградиме држава во којашто сакаме да живееме”: Објавен конкурсот за наградата „Жан Моне“

„Да изградиме држава во којашто сакаме да живееме”: Објавен конкурсот за наградата „Жан Моне“

Донација товарно возило од Витаминка за ТППЕ Прилеп

Донација товарно возило од Витаминка за ТППЕ Прилеп