12 Ноември, 2019
0.0166

Утре на неколку улици ќе нема вода

Објавено во: Мои пари 08 Ноември, 2019

На ден 09.11.2019.поради реконструкција на мрежа ф-2цола на ул.Орце Николов бб испред Охридска Банка во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Никола Кљусев, Скопска и дел од ул.Орце Николов од 09:00 часот до санирање на дефектот.

Можеби ќе ве интересира

УНИБанка ја намали каматата за станбените кредити на 3,35%, фиксна за 7 години

УНИБанка ја намали каматата за станбените кредити на 3,35%, фиксна за 7 години

Прекинато водоснабдувањето на корисниците од Камник

Прекинато водоснабдувањето на корисниците од Камник

Дефектот на ул.29 Сопиште е саниран

Дефектот на ул.29 Сопиште е саниран

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

Ново електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка АД Скопје и бесплатно активно користење до крајот на годината

На ул.Иван Манолевсаниран водоснабдувањето е нормализирано

На ул.Иван Манолевсаниран водоснабдувањето е нормализирано

На две улици нема вода

На две улици нема вода

„Медена земја“ и Атиџе наградени на Избор на критиката за документарци во САД

„Медена земја“ и Атиџе наградени на Избор на критиката за документарци во САД

Наградна игра „СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

Наградна игра „СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

„Алкалоид“ и годинава на саемот каде се собираат искусните фармацевтски професионалци

„Алкалоид“ и годинава на саемот каде се собираат искусните фармацевтски професионалци