06 Март, 2021
0.0300

Во тек е запишување на Академијата за Employer Branding, на ВИТА ИНСТИТУТ

Објавено во: Мои пари 22 Јануари, 2021

Академија за  EMPLOYER BRANDING

Стекнете се со сертификат за Employer Branding!

Зајакнете го вашиот кредибилитет во воспоставување на модерен HR менаџмент и унапредете го вашето знаење, преку најсовремени и применливи HR практики!

Во тек е запишување на втората група на учесници на Академијата, која ќе започне од 25 февруари 2021г!

Академија за EMPLOYER BRANDING, на ВИТА ИНСТИТУТ  претставува единствена ваква академија во земјата, која нуди напредни вештини за менаџмент со човечки ресурси, лидерство и employer branding.  Академијата има уникатен пристап, комбинирајќи 6 модули на„masterclass„предавања за напредни знаења и вештини и еден на еден сесии за менторство / коучинг научесниците.

Првата група учесници на Академијата беа претставници на компании од ИКТ секторот, кои дадоа одлични препораки за корисноста и апликативната вредност на понудената програма за унапредување на нивните HR практики и подобрување на Eployer Branding стратегијата на компанијата, со цел подобро позиционирање на компанијата на пазарот на трудот.

За ВИТА ИНСТИТУТ

(www.vitainstitut.com)

Мисијата на ВИТА ИНСТИТУТ е да обезбеди целосна професионална поддршка на компаниите да ги изградат своите капацитети преку воспоставување на системи за управување со човечките ресурси, дигитализација на процесите, како и преку развој на лидерството во компаниите и развој на организациската култура.  

Тимот на ВИТА Институт го сочинуваат докажани експерти за менаџмент со човечки ресурси. Лидерство и сертифицирани коучеви, како и подеднакво успешни партнериски организации.


Можеби ќе ве интересира

Активни деца се здрави деца! Запишете го вашето дете во Атлетскиот Клуб „Работнички“

Активни деца се здрави деца! Запишете го вашето дете во Атлетскиот Клуб „Работнички“

ИутеКредит меѓу компаниите со најголем раст во Европа

ИутеКредит меѓу компаниите со најголем раст во Европа

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава: Потврдено со мерењата на АЕК

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава: Потврдено со мерењата на АЕК

Fashion Group ги слави жените: Супер промоции посветени само на дамите!

Fashion Group ги слави жените: Супер промоции посветени само на дамите!

Светска премиера на Cross Turismo: Практичната верзија на Porsche Taycan

Светска премиера на Cross Turismo: Практичната верзија на Porsche Taycan

Станете виртуелен ренџер и учествувајте во зачувување на загрозени животински видови во африканската савана

Станете виртуелен ренџер и учествувајте во зачувување на загрозени животински видови во африканската савана

Групација Триглав во 2020 година: Успешно работење во исклучително тешка година

Групација Триглав во 2020 година: Успешно работење во исклучително тешка година

Бројот на апликации во Huawei AppGallery речиси двојно зголемен за 1 година

Бројот на апликации во Huawei AppGallery речиси двојно зголемен за 1 година

Осмомартовски шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка

Осмомартовски шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка