16 Октомври, 2019
0.0161

Вода ќе немаат корисници од Батинци

Објавено во: Мои пари 17 Септември, 2019

Поради  уличен дефект ф-80мм на ул. 7 с.Батинци , со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од с.Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 09:30 часот до завршување со активностите.


Можеби ќе ве интересира

Уличниот дефект на улица Прашка 28 е саниран

Уличниот дефект на улица Прашка 28 е саниран

Придонес кон почиста животна средина: Дрогериите dm ги укинуваат пласичните кеси за една употреба

Придонес кон почиста животна средина: Дрогериите dm ги укинуваат пласичните кеси за една употреба

Санирани повеќе дефекти

Санирани повеќе дефекти

Процесирање нов тип на плаќања - Western Union безготовински трансакции во денари

Процесирање нов тип на плаќања - Western Union безготовински трансакции во денари

Најава за прекин во водоснабдувањето утре

Најава за прекин во водоснабдувањето утре

Прекинато водоснабдувањето на улица Прашка

Прекинато водоснабдувањето на улица Прашка

Дигитализацијата на вашиот бизнис е вистинско „оружје“ во борбата против конкуренцијата

Дигитализацијата на вашиот бизнис е вистинско „оружје“ во борбата против конкуренцијата

Дефектот во Визбегово е саниран

Дефектот во Визбегово е саниран

AVON ја лансира Distillery, колекција која ја застапува чистата убавина без компромиси

AVON ја лансира Distillery, колекција која ја застапува чистата убавина без компромиси