16 Октомври, 2019
0.0164

Вода ќе немаат овие населби во Скопје

Објавено во: Мои пари 09 Октомври, 2019

Поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на ул. Ванчо Мицков 7, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица-населба Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување.

Поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на ул. Борис Сарафов бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица-населба Ѓ.Петров. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:20 часот до завршување.

Можеби ќе ве интересира

Huawei ги претстави бизнис резултатите за третиот квартал од 2019 година

Huawei ги претстави бизнис резултатите за третиот квартал од 2019 година

Декларација за спроведување на четирите „слободи“ на ЕУ во земјите од Западен Балкан

Декларација за спроведување на четирите „слободи“ на ЕУ во земјите од Западен Балкан

ЈП Водовод и Канализација – Скопје ги подобрува канализациските мрежи во Чаир

ЈП Водовод и Канализација – Скопје ги подобрува канализациските мрежи во Чаир

ХалкБанк со користење на мултифункционална мобилна апликација ќе засадува дрвја и ќе врши пошумување со зелени површини

ХалкБанк со користење на мултифункционална мобилна апликација ќе засадува дрвја и ќе врши пошумување со зелени површини

Саниран дефектот во Бардовци

Саниран дефектот во Бардовци

Ексклузивните производи на Fashion Group поблиску до вас - отсега и преку мобилна апликација

Ексклузивните производи на Fashion Group поблиску до вас - отсега и преку мобилна апликација

Бардовци без вода

Бардовци без вода

Уличниот дефект на улица Прашка 28 е саниран

Уличниот дефект на улица Прашка 28 е саниран

Придонес кон почиста животна средина: Дрогериите dm ги укинуваат пласичните кеси за една употреба

Придонес кон почиста животна средина: Дрогериите dm ги укинуваат пласичните кеси за една употреба