22 Октомври, 2019
0.0181

Водоснабдувањето нормализирано во неколку улици

Објавено во: Мои пари 18 Јули, 2019

Од Водово и канализација ги информираат граѓаните дека дефектот на ул.Чедомир Кантарџиев 22, е саниран водоснабдувањето е нормализирано во 12:25ч.

Исто така, од претпријатието известуваат дека уличниот дефект од ф-80 мм на крстосница Гостиварска/Кузман Шапкарев  е завршена. Водоснабдувањето е нормализирано на  18.07.2019  во 12:25 часот.

Водовод информира и за нормлаизирање на водоснабдувањето на ул.Бул.Борис Трајковски 18 каде е саниран дефектот и има вод за корисниците од 13:00ч.

Можеби ќе ве интересира

Дефектот во Студеничани е саниран

Дефектот во Студеничани е саниран

Во Велес се одржува Форум за мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на бизниси“ од ИПАРД Програмата

Во Велес се одржува Форум за мерка 7 „Диверзификација на фарми и развој на бизниси“ од ИПАРД Програмата

Саниран дефектот на ул. Козле 22

Саниран дефектот на ул. Козле 22

Halloween во Скопје Сити Мол

Halloween во Скопје Сити Мол

MaxTV-телевизија број 1, прославуваме и подаруваме

MaxTV-телевизија број 1, прославуваме и подаруваме

IQOS уредот со несогорлив тутун на Филип Морис почна да го освојува пазарот во САД

IQOS уредот со несогорлив тутун на Филип Морис почна да го освојува пазарот во САД

Новиот Passat е „Најдобар бизнис автомобил за 2019 година“

Новиот Passat е „Најдобар бизнис автомобил за 2019 година“

Саниран дефектот на Вардарска б.б

Саниран дефектот на Вардарска б.б

Трето издание на Истражувачкиот филмски фестивал - Скопје со поглед „Кон дигиталното“

Трето издание на Истражувачкиот филмски фестивал - Скопје со поглед „Кон дигиталното“