24 Октомври, 2020
0.0192

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено во: Мои пари 16 Октомври, 2020

Во месецот на штедењето - октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра ,,Вреди да се штеди''! 

Наградната игра трае од 16.10 2020 година до 31.01.2021 година. Главната награда е Citroen C1, а се доделуваат и x2 MacBook Air 13’’ и x3 iPhone 11.

За да се стекнат со право за учество во наградната игра, сите постоечки и нови клиенти на Стопанска банка а.д. Битола во периодот од 16.10.2020  до 31.01.2021 ќе мора да направат ново орочување на средства во банката, со минимален влог во противвредност на 1.000 евра, а максимален влог во противвредност до 30.000 евра во било која валута на период еднаков или подолг од 12 месеци, без можност за предвремено разорочување. Односно, постоечките или новите клиенти на банката ќе треба да се одлучат за некој од депозитните производи од каталогот на производи на банката, по важечките каматни стапки во моментот на орочување.

Еден клиент во периодот на траење на наградната игра може да склучува со банката повеќе од еден договор за орочување со минимален влог во противвредност на 1.000 евра, а максимален влог во противвредност до 30.000 евра во било која валута на период еднаков или подолг од 12 месеци, со што се зголемува неговата можност за добивка при извлекувањето. Во овој период, не влегуваат во игра депозитите кои автоматски се реорочуваат.

Повеќе информации на  http://bit.ly/vredi_da_se_stedi

Извлекувањето на наградната игра е на 08.02.2021 година.

Бидете и вие еден од среќните добитници на Автомобил Citroen C1, MacBook Air 13’’ х2 и iPhone 11 x3

Комерцијален текст

Можеби ќе ве интересира

Макпетрол совети за патување со автомобил низ регионот

Макпетрол совети за патување со автомобил низ регионот

Huawei Mate 40 Pro е новиот крал на DxOMark

Huawei Mate 40 Pro е новиот крал на DxOMark

Чекор напред со HUAWEI Mate 40 серијата: Huawei ја претстави најмоќната постава на Mate досега

Чекор напред со HUAWEI Mate 40 серијата: Huawei ја претстави најмоќната постава на Mate досега

Прогласени победниците на „Наградата за социјално претприемништво 2020“ (Social Impact Award 2020)

Прогласени победниците на „Наградата за социјално претприемништво 2020“ (Social Impact Award 2020)

Тимот на ИРЛ ја доби првата награда за истражувачко новинарство од Европска Унија за сторијата Урбани атентатори

Тимот на ИРЛ ја доби првата награда за истражувачко новинарство од Европска Унија за сторијата Урбани атентатори

Групацијата Новоматик во Северна Македонија (Адмирал, Астра и Казино Фламинго Хотел) и Апекс Македонија самоиницијативно ги стопираат угостителските услуги од 23 до 07 часот

Групацијата Новоматик во Северна Македонија (Адмирал, Астра и Казино Фламинго Хотел) и Апекс Македонија самоиницијативно ги стопираат угостителските услуги од 23 до 07 часот

Битолска млекара и Пакомак донираат производи и лаптопи за децата од СОС Детско село за следење онлајн настава

Битолска млекара и Пакомак донираат производи и лаптопи за децата од СОС Детско село за следење онлајн настава

Меѓународниот Филмски фестивал КИНЕНОВА со продолжена програма на ТВ24 до крајот на ноември

Меѓународниот Филмски фестивал КИНЕНОВА со продолжена програма на ТВ24 до крајот на ноември

Повторно отворање на парфимеријата Anabella Beauty Spot во City Mall, со многу изненадувања, попусти и подароци за своите купувачи

Повторно отворање на парфимеријата Anabella Beauty Spot во City Mall, со многу изненадувања, попусти и подароци за своите купувачи