21 Септември, 2019
0.0322

За собарките од Филипини нудат 650 евра и бесплатен aвионски билет

Објавено во: Финансии, Балкан 09 Јули, 2019

Собарките од Филипини кои работат во Црба Гора добиваат 600 до 650 евра плата, и повратен авионски билет. 

Во туризам, градежништво и земјоделство имаат потреба од работници. 

Филипинските лиценцирани агенции за вработување посредуваат за работа во Црна Гора, Чешка, Словенија, Хрватска, и Австрија. 

За Филипинците вообичаено е да работат во странство за период од 6 месеци до една година. 

Можеби ќе ве интересира

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

Како бугарски стартап ја доби првата венчр капитал обврзница од 18 милиони евра?

Како бугарски стартап ја доби првата венчр капитал обврзница од 18 милиони евра?