21 Ноември, 2017
1.1097
    BESK 10300    0%     FERS 57750    -2.94%     MPT 26800    -0.74%     OHB 4851.54    -0.17%     REPL 54800    0.37%     STBP 600    -0.17%     TETE 1938    4.76%     TNB 13500    -0.01%     UNI 1905    0%

Балкан

100.000 државни службеници на улиците во Словенија,штрајкуваат против мерките за штедење

100.000 државни службеници на улиците во Словенија,штрајкуваат против мерките за штедење

23 Јануари, 2013

Русите ja сакат Грција за нивен стратешки партнер, САД и ЕУ во паника

Русите ja сакат Грција за нивен стратешки партнер, САД и ЕУ во паника

23 Јануари, 2013

800 евра е потрошувачка корпа за месец декември во Црна Гора

800 евра е потрошувачка корпа за месец декември во Црна Гора

23 Јануари, 2013

Грција избегна банкрот?

Грција избегна банкрот?

23 Јануари, 2013

Генерален штрајк во Словенија, за 5% ги намалиле платите во државниот сектор!

Генерален штрајк во Словенија, за 5% ги намалиле платите во државниот сектор!

23 Јануари, 2013

Русија даде 22 милиони долари за Србија да го деминира „Јужен тек“

Русија даде 22 милиони долари за Србија да го деминира „Јужен тек“

22 Јануари, 2013

Просечната плата во Хрватска 750 евра

Просечната плата во Хрватска 750 евра

22 Јануари, 2013

Грција со помал буџетскиот дефицит од планираното

Грција со помал буџетскиот дефицит од планираното

22 Јануари, 2013

Расте невработеноста во Хрватска, највисока во изминатите 10 години

Расте невработеноста во Хрватска, највисока во изминатите 10 години

22 Јануари, 2013

Колу чини една седница во српскиот Парламент?

Колу чини една седница во српскиот Парламент?

22 Јануари, 2013

Железницата на Србија платила 2 милиона евра за казни

Железницата на Србија платила 2 милиона евра за казни

22 Јануари, 2013

Блокирано метрото во Атина, вработените 6 дена на штрајк

Блокирано метрото во Атина, вработените 6 дена на штрајк

22 Јануари, 2013

Хрватската „Док-Инг Аутомотив“ ќе прави електричен автомобил

Хрватската „Док-Инг Аутомотив“ ќе прави електричен автомобил

22 Јануари, 2013

Мерцедес-Бенз во Турција инвестира уште 40 милиони евра

Мерцедес-Бенз во Турција инвестира уште 40 милиони евра

22 Јануари, 2013

Еврогрупата одобри 9,2 милијарди евра помош, Грција ги чека парите

Еврогрупата одобри 9,2 милијарди евра помош, Грција ги чека парите

22 Јануари, 2013

За Грците повеќе нема криза!

За Грците повеќе нема криза!

21 Јануари, 2013

Немат Шафик од ММФ порачува:Хрватска мора да го поттикне својот претприемачки дух

Немат Шафик од ММФ порачува:Хрватска мора да го поттикне својот претприемачки дух

21 Јануари, 2013

Во Црна Гора невработеноста изнесува 13,53 проценти

Во Црна Гора невработеноста изнесува 13,53 проценти

21 Јануари, 2013