18 Ноември, 2017
0.5283
    ALK 7409.18    0.11%     KMB 2701    -0.03%     MPT 27782.13    -0.78%     STB 934.8    0.37%     TEL 272    -2.82%     TPLF 1656.25    -2.52%

Агробизнис

Николовски: За развојот на земјоделството, клучна е улогата на владините политики за забрзување на евроинтеграцискиот процес

Николовски: За развојот на земјоделството, клучна е улогата на владините политики за забрзување на евроинтеграцискиот процес

17 Ноември, 2017

Владата донесе пакет одлуки за секторот земјоделство

Владата донесе пакет одлуки за секторот земјоделство

16 Ноември, 2017

Николовски во Јахорина ќе учествува на 11-от годишен  состанок на министрите за земјоделство од ЈИЕ

Николовски во Јахорина ќе учествува на 11-от годишен состанок на министрите за земјоделство од ЈИЕ

15 Ноември, 2017

Интервју Кирил Станкоски: Оваа година може да очекуваме добар род и реколта со квалитетен тутун

Интервју Кирил Станкоски: Оваа година може да очекуваме добар род и реколта со квалитетен тутун

14 Ноември, 2017

Македонија и Чешка ќе работат на унапредување на трговијата со земјоделско-прехрамбени производи

Македонија и Чешка ќе работат на унапредување на трговијата со земјоделско-прехрамбени производи

10 Ноември, 2017

Oна што порано го купувале, сега го произведуваат, а вишокот го продаваат

Oна што порано го купувале, сега го произведуваат, а вишокот го продаваат

04 Ноември, 2017

Финишираат подготовките за почеток на годинешниот откуп на тутун

Финишираат подготовките за почеток на годинешниот откуп на тутун

03 Ноември, 2017

АГРОБИЗНИС  СО ЧИЛИ:  Oваа квалитетна пиперка успева на македонските полиња

АГРОБИЗНИС СО ЧИЛИ: Oваа квалитетна пиперка успева на македонските полиња

02 Ноември, 2017

ОВАА БИЛКА НОСИ 3000 ЕВРА ЗАРАБОТКА: Но, мора и да запнете со работа

ОВАА БИЛКА НОСИ 3000 ЕВРА ЗАРАБОТКА: Но, мора и да запнете со работа

01 Ноември, 2017

Повардарие ќе го исплати долгот кон лозарите до крајот на годината

Повардарие ќе го исплати долгот кон лозарите до крајот на годината

01 Ноември, 2017

Николовски – Мохамед Ал Тани: МБХ Холдингот заинтересиран за инвестиции во македонското земјоделство

Николовски – Мохамед Ал Тани: МБХ Холдингот заинтересиран за инвестиции во македонското земјоделство

24 Октомври, 2017

СОБИРАЊЕ НА ПЕЧУРКИ: Едно семејство во сезона може да заработи над 2000 евра

СОБИРАЊЕ НА ПЕЧУРКИ: Едно семејство во сезона може да заработи над 2000 евра

24 Октомври, 2017

Министерот Николовски вети финансиска поддршка за пчеларството

Министерот Николовски вети финансиска поддршка за пчеларството

21 Октомври, 2017

СТАТИСТИКА: Kолку луѓе може да нахрани германски, австриски, француски земјоделец?

СТАТИСТИКА: Kолку луѓе може да нахрани германски, австриски, француски земјоделец?

15 Октомври, 2017

Николовски ги информираше ловните друштва како ќе го унапредуваат ловството

Николовски ги информираше ловните друштва како ќе го унапредуваат ловството

11 Октомври, 2017

Словенија понуди техничка и експертска помош за јакнење на капацитетите на Платежната агенција

Словенија понуди техничка и експертска помош за јакнење на капацитетите на Платежната агенција

10 Октомври, 2017

ЕВТИНА ТАРИФА: Проверете си дали ви е активирана дневната евтина струја

ЕВТИНА ТАРИФА: Проверете си дали ви е активирана дневната евтина струја

10 Октомври, 2017

Николовски: Капацитетите на АПРЗ ќе се стават во функција на земјоделците

Николовски: Капацитетите на АПРЗ ќе се стават во функција на земјоделците

10 Октомври, 2017