18 Ноември, 2017
0.7920
    ALK 7409.18    0.11%     KMB 2701    -0.03%     MPT 27782.13    -0.78%     STB 934.8    0.37%     TEL 272    -2.82%     TPLF 1656.25    -2.52%

Финансии

Држава без буџет е како ракија без мезе!

Држава без буџет е како ракија без мезе!

11 Декември, 2012

Еврото паѓа под притисок на рецесијата во еврозоната

Еврото паѓа под притисок на рецесијата во еврозоната

09 Декември, 2012

Со речиси половина милион евра ќе се подобрува работењето на НБРМ

Со речиси половина милион евра ќе се подобрува работењето на НБРМ

07 Декември, 2012

Вицегувернерката на НБРМ: Останува фиксниот курс на денарот

Вицегувернерката на НБРМ: Останува фиксниот курс на денарот

06 Декември, 2012

Македонија мора да ја прифати глобализацијата во банкарскиот сектор!

Македонија мора да ја прифати глобализацијата во банкарскиот сектор!

06 Декември, 2012

Пензиските фондови имаат повеќе пари од осигурителните компании, но помалку од банките

Пензиските фондови имаат повеќе пари од осигурителните компании, но помалку од банките

05 Декември, 2012

Ризиците за монетарната политика се втемелија во македонската економија

Ризиците за монетарната политика се втемелија во македонската економија

05 Декември, 2012

Задолжувања на државата: Само небото е лимит!

Задолжувања на државата: Само небото е лимит!

05 Декември, 2012

Финекспо 2012: Финансискиот сектор е стабилен, ќе има и поевтини кредити

Финекспо 2012: Финансискиот сектор е стабилен, ќе има и поевтини кредити

04 Декември, 2012

Бишев: Парите од Стопанска Банка остануваат во Македонија

Бишев: Парите од Стопанска Банка остануваат во Македонија

04 Декември, 2012

Ставрески: Да запре одливот на капитал од Македонија

Ставрески: Да запре одливот на капитал од Македонија

04 Декември, 2012

Општина Маврово и Ростуша добија заем од 8,2 милиони денари

Општина Маврово и Ростуша добија заем од 8,2 милиони денари

04 Декември, 2012

12 фирми издале задолжница

12 фирми издале задолжница

03 Декември, 2012

Се укинуваат и намалуваат царини, помошта за стопанството 480 илјади евра!

Се укинуваат и намалуваат царини, помошта за стопанството 480 илјади евра!

02 Декември, 2012

Бизнисот не е одушевен од новите мерки на Богов, но подобро нешто, отколку ништо!

Бизнисот не е одушевен од новите мерки на Богов, но подобро нешто, отколку ништо!

01 Декември, 2012

Народна банка за прв пат воведе нековненционална мерка

Народна банка за прв пат воведе нековненционална мерка

29 Ноември, 2012

The Banker: „Комерцијална банка“ најдобра во Македонија за 2012-та

The Banker: „Комерцијална банка“ најдобра во Македонија за 2012-та

29 Ноември, 2012

Со нови мерки НБРМ ќе ги ублажува последиците од кризата

Со нови мерки НБРМ ќе ги ублажува последиците од кризата

29 Ноември, 2012