19 Септември, 2017
0.1546

Светски co-working центар сега и во Скопје

Објавено во: Мои пари 08 Септември, 2017

Во партнерство со светски познатиот URWork Enterprise Solutions и Regus, во Македонија на 13 ноември се отвора Desk Station. Desk Station е модерен бизнис центар и co- working простор во центарот на Скопје, на самата Партизанска до Универзална сала, над НЛБ Тутунска Банка. 

Desk Station e модерен бизнис центар и co- working простор кој располага со 5 простории, комплетно опремени како и нуди професионална услуга за организирање на бизнис настани, со евент менаџер на располагање како и целокупна поддршка од целиот тим. 

Desk Station започнува со работа на 13 септември, и нуди различни пакети за фриленсери и бизнис професионалци. Во моментот нудат промотивна понуда за месечно членство од 1530 МКД. 

Она што го нудат меѓу стандардна co-working средина е:

  • Бесплатен корпоративен пристап до Financial Times 
  • Бесплатен корпоративен пристап до Harvard Business Review 
  • Беплатен корпоративен пристап до Bloomberg 
  • Пристап до сите tech настани во Creative Hub
  • Networking events и бизнис партнерства со бизнис центри низ светот ( како Regus и URWORK ) 

*Комерцијален текст

Можеби ќе ве интересира

Промена во менаџерскиот тим на Шпаркасе Банка Македонија Г. Алвин Аличевиќ номиниран за член на Управниот одбор одговорен за ризици и операции

Промена во менаџерскиот тим на Шпаркасе Банка Македонија Г. Алвин Аличевиќ номиниран за член на Управниот одбор одговорен за ризици и операции

ОКТА ќе стипендира 10 студенти на УКИМ

ОКТА ќе стипендира 10 студенти на УКИМ

Голема наградна игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“

Голема наградна игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“

Во организација на Самит100 промовирана новата фаза на проектот EDISON eCity

Во организација на Самит100 промовирана новата фаза на проектот EDISON eCity

QR кодови низ Скопје! Оргинален пристап на компаниите

QR кодови низ Скопје! Оргинален пристап на компаниите

Зошто интернетот на телефонот се троши брзо?

Зошто интернетот на телефонот се троши брзо?

Ново семејно пакување Битолско кисело млеко за целосно уживање

Ново семејно пакување Битолско кисело млеко за целосно уживање

Голема наградна игра на Халкбанк: „Вози Мини со три дисциплини“

Голема наградна игра на Халкбанк: „Вози Мини со три дисциплини“

Престижна титула за фрижидерите од специјалната ретро-едиција на Горење

Престижна титула за фрижидерите од специјалната ретро-едиција на Горење