23 Јануари, 2020
0.0296

Најави за прекин во водоснабдувањето

Објавено во: Мои пари 10 Јануари, 2020

На ден 13.01.2020г. поради менување на шибер од ф300мм и менување на ППХ од ф80мм на ул.Бул.АСНОМ бб, со намален притисок ( а можно е и без вода Висока зона )  од Бул.АСНОМ  до завршување.

На ден 13.01.2020г. поради приклучување на водоводна мрежа  од ф200мм на Бул.АСНОМ раскрсница со Бул.Србија, прекинато водоснабдување од 09:00 часот ќе бидат корисниците на Висока зона Ново Лисиче до завршување.

Можеби ќе ве интересира

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-FreeTMклима уреди на база на вештачка интелигенција

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-FreeTMклима уреди на база на вештачка интелигенција

Дефектот на водоводната мрежа во Пржино е саниран

Дефектот на водоводната мрежа во Пржино е саниран

Ми-Да Гранд Моторс - нов импортер на возила и резервни делови на Hyundai

Ми-Да Гранд Моторс - нов импортер на возила и резервни делови на Hyundai

Од 24 до 26 јануари Coffee and Tea Fest во Рамстор Мол

Од 24 до 26 јануари Coffee and Tea Fest во Рамстор Мол

Алкалоид со потврдени за ЕУ сертификати за добра производна пракса

Алкалоид со потврдени за ЕУ сертификати за добра производна пракса

IQOS ја создава иднината на тутунската индустрија

IQOS ја создава иднината на тутунската индустрија

Бесплатен водич чекор по чекор: Како да тргувате со цената на акциите

Бесплатен водич чекор по чекор: Како да тргувате со цената на акциите

Дефектот во Маџари саниран, водоснабдувањето нормализирано

Дефектот во Маџари саниран, водоснабдувањето нормализирано

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром