01 Јуни, 2023
0.3047

Мои пари

Samsung и Dezeen организираат глобален конкурс за дизајн - Re:Create конкурсот ја нагласува вредноста на одржливоста на производите и услугите на Samsung

Samsung и Dezeen организираат глобален конкурс за дизајн - Re:Create конкурсот ја нагласува вредноста на одржливоста на производите и услугите на Samsung

01 Јуни, 2023

Одбележување на Светскиот ден на млекото: БИМИЛК и ЈОУДГ „Мајски Цвет” Битола со донација на детска креативна патека

Одбележување на Светскиот ден на млекото: БИМИЛК и ЈОУДГ „Мајски Цвет” Битола со донација на детска креативна патека

01 Јуни, 2023

Со донација на повеќе од 300 илјади денари dm drogerie markt го одбележа Меѓународниот ден на децата!

Со донација на повеќе од 300 илјади денари dm drogerie markt го одбележа Меѓународниот ден на децата!

01 Јуни, 2023

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

01 Јуни, 2023

Промоција на стихозбирката „На врв на јазикот“ од Катица Ќулавкова

Промоција на стихозбирката „На врв на јазикот“ од Катица Ќулавкова

01 Јуни, 2023

„НEзаштитена пpирода“ - Изложба на фотографии на Велиан Јагев за подигнување на свесноста за животната средина, поддржана oд ПроКредит Банка

„НEзаштитена пpирода“ - Изложба на фотографии на Велиан Јагев за подигнување на свесноста за животната средина, поддржана oд ПроКредит Банка

01 Јуни, 2023

ВТОРАТА ТУРНИРСКА ФАЗА ВО „СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ“ на 2win.mk  ЗАВРШИ, СЛЕДУВА СРЕЌНО ТРКАЛО

ВТОРАТА ТУРНИРСКА ФАЗА ВО „СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ“ на 2win.mk ЗАВРШИ, СЛЕДУВА СРЕЌНО ТРКАЛО

01 Јуни, 2023

ИНТЕРВЈУ ПОПОВА МАЈСТОРОВА: Сертификацијата за Најдобар работодавач е круна на децениска работа за грижата и напредокот на нашите вработени

ИНТЕРВЈУ ПОПОВА МАЈСТОРОВА: Сертификацијата за Најдобар работодавач е круна на децениска работа за грижата и напредокот на нашите вработени

01 Јуни, 2023

Фотогалерија: Swatch и Божиновски часовници организираа Dragon ball турнир на Нихон-Џи фестивалот

Фотогалерија: Swatch и Божиновски часовници организираа Dragon ball турнир на Нихон-Џи фестивалот

31 Мај, 2023

На охридскиот аеродром: ТАВ ги пречека првите летови на TUI UK од Манчестер и Лондон

На охридскиот аеродром: ТАВ ги пречека првите летови на TUI UK од Манчестер и Лондон

31 Мај, 2023

Проф. д-р Ангелова, нов ректор на УКИМ: Потребна е многу работа за да имаме поквалитетно образование

Проф. д-р Ангелова, нов ректор на УКИМ: Потребна е многу работа за да имаме поквалитетно образование

31 Мај, 2023

Третото продолжение на кампањата „Засади желба“ донесе нов пензиски парк во гимназијата Никола Карев

Третото продолжение на кампањата „Засади желба“ донесе нов пензиски парк во гимназијата Никола Карев

31 Мај, 2023

ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ НА ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ИГРИ НА СРЕЌА- 2WIN.MK

ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ НА ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ИГРИ НА СРЕЌА- 2WIN.MK

31 Мај, 2023

Безбеден третман на уринарни инфекции во бременоста

Безбеден третман на уринарни инфекции во бременоста

31 Мај, 2023

Достапност без компромис: Луксузни станови по пристапни цени

Достапност без компромис: Луксузни станови по пристапни цени

31 Мај, 2023

Publicis Groupe Skopje најнаградувана агенција на регионалниот форум на медиуми и креативни индустрии CIM Котор 2023

Publicis Groupe Skopje најнаградувана агенција на регионалниот форум на медиуми и креативни индустрии CIM Котор 2023

30 Мај, 2023

10 проекти на Publicis Groupe Skopje беа наградени за најдобри маркетинг кампањи во Адриатик регионот

Limited edition лименките на Златен Даб – предизвикувачка платформа за оригинален уметнички израз

Limited edition лименките на Златен Даб – предизвикувачка платформа за оригинален уметнички израз

30 Мај, 2023

Вратите на Хубо Маркет се повторно отворени

Вратите на Хубо Маркет се повторно отворени

30 Мај, 2023