01 Октомври, 2022
0.2462

Економија

ЛЕБОТ, БРАШНОТО И ПЕЦИВАТА ЌЕ ПОСКАПАТ ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ОТСТО, Мелничарите: скапата струја и цените на берзите се превисоки

ЛЕБОТ, БРАШНОТО И ПЕЦИВАТА ЌЕ ПОСКАПАТ ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ОТСТО, Мелничарите: скапата струја и цените на берзите се превисоки

01 Октомври, 2022

ФОН ДЕР ЛАЈЕН: ГАСОВОДОТ ЌЕ ДОНЕСЕ СЛОБОДА ОД РУСКАТА ЕНЕРГЕТСКА ЗАВИСНОСТ, уцената мора да престане

ФОН ДЕР ЛАЈЕН: ГАСОВОДОТ ЌЕ ДОНЕСЕ СЛОБОДА ОД РУСКАТА ЕНЕРГЕТСКА ЗАВИСНОСТ, уцената мора да престане

01 Октомври, 2022

ЕВРОСТАТ: ЦЕНИТЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОДУКТИ ПОСКАПЕА, најмногу житариците, семињата, овошјето и јајцата

ЕВРОСТАТ: ЦЕНИТЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОДУКТИ ПОСКАПЕА, најмногу житариците, семињата, овошјето и јајцата

01 Октомври, 2022

Бектеши. Ако се оствари планот на ЕСМ струјата нема да поскапи, сепак треба да се штеди

Бектеши. Ако се оствари планот на ЕСМ струјата нема да поскапи, сепак треба да се штеди

01 Октомври, 2022

СУДОТ ДОНЕСЕ РЕШЕНИЕ, ЛИДЛ ПОВЛЕКУВА ПРОИЗВОДИ: Мора да ги уништат сите, ги тужеше позната компанија

СУДОТ ДОНЕСЕ РЕШЕНИЕ, ЛИДЛ ПОВЛЕКУВА ПРОИЗВОДИ: Мора да ги уништат сите, ги тужеше позната компанија

01 Октомври, 2022

ЗАШТИТАТА НА ПРАВАТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОПСТВЕНОСТ ВО ФОКУСОТ НА КИНА: 20 Градови до 2025 ќе прераснат во високи зони за заштита на IPR

ЗАШТИТАТА НА ПРАВАТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОПСТВЕНОСТ ВО ФОКУСОТ НА КИНА: 20 Градови до 2025 ќе прераснат во високи зони за заштита на IPR

01 Октомври, 2022

ДЕНЕСКА ПРОТЕКУВА ГАС НИЗ ГРЧКО БУГАРСКИОТ ИНТЕРКОНЕКТОР, претседателите на балканските земји на отворањето

ДЕНЕСКА ПРОТЕКУВА ГАС НИЗ ГРЧКО БУГАРСКИОТ ИНТЕРКОНЕКТОР, претседателите на балканските земји на отворањето

01 Октомври, 2022

КРИЗНАТА СОСТОЈБА ПРОДОЛЖУВА И ВО НАРЕДНИТЕ 6 МЕСЕЦИ: Собранието изгласа продолжување на кризните состојби со струјата и парното

КРИЗНАТА СОСТОЈБА ПРОДОЛЖУВА И ВО НАРЕДНИТЕ 6 МЕСЕЦИ: Собранието изгласа продолжување на кризните состојби со струјата и парното

30 Септември, 2022

ВОЈНА СО КИНА ЕКОНОМСКИ ЌЕ ЈА УНИШТИ АМЕРИКА, КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА СВЕТОТ ВО 2023? Најпознатиот геополитички експерт открива детали

ВОЈНА СО КИНА ЕКОНОМСКИ ЌЕ ЈА УНИШТИ АМЕРИКА, КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА СВЕТОТ ВО 2023? Најпознатиот геополитички експерт открива детали

30 Септември, 2022

ВМРО-ДПМНЕ МУ ВРАТИ НА ВАСКО КОВАЧЕВСКИ - вие сте ризичен за да ви доставуваме понуди

ВМРО-ДПМНЕ МУ ВРАТИ НА ВАСКО КОВАЧЕВСКИ - вие сте ризичен за да ви доставуваме понуди

30 Септември, 2022

БЕГ: Ќе и ги вратиме парите на Адора

БЕГ: Ќе и ги вратиме парите на Адора

30 Септември, 2022

ДИРЕКТОРОТ НА ЕСМ КОВАЧЕВСКИ МУ ИСПОРАЧА НА МИЦКОСКИ ЕДЕН КУП УСЛОВИ ЗА КОМПАНИИТЕ - ако можните снабдувачи ги исполнеле, од нив ќе сме купеле гас и мазут

ДИРЕКТОРОТ НА ЕСМ КОВАЧЕВСКИ МУ ИСПОРАЧА НА МИЦКОСКИ ЕДЕН КУП УСЛОВИ ЗА КОМПАНИИТЕ - ако можните снабдувачи ги исполнеле, од нив ќе сме купеле гас и мазут

30 Септември, 2022

ИНФЛАЦИЈАТА ВО ЕВРОЗОНАТА ДОСТИГНА 10 ОTСТО! Највисоко ниво во последните 20 години

ИНФЛАЦИЈАТА ВО ЕВРОЗОНАТА ДОСТИГНА 10 ОTСТО! Највисоко ниво во последните 20 години

30 Септември, 2022

Чифлиганец; Стечајниот управник си зема награда 150.000 евра, а јас не смеам да влезам кај топланите

Чифлиганец; Стечајниот управник си зема награда 150.000 евра, а јас не смеам да влезам кај топланите

30 Септември, 2022

ПАД НА ДОЛАРОТ, ПОСИЛНО ЕВРО И ФУНТА, но и нафтата поскапе

ПАД НА ДОЛАРОТ, ПОСИЛНО ЕВРО И ФУНТА, но и нафтата поскапе

30 Септември, 2022

Холандија во шок: Инфлацијата нагло порасна на 17 отсто, многу повеќе од соседството

Холандија во шок: Инфлацијата нагло порасна на 17 отсто, многу повеќе од соседството

30 Септември, 2022

ЕСМ ГО ПРИЗНА ДЕФЕКТОТ И ИЗЛЕВАЊЕТО НА ВОДА ОД ХЕЦ ВРБЕН - стручни лица се на терен и работат на санација на оштетениот дел од каналот

ЕСМ ГО ПРИЗНА ДЕФЕКТОТ И ИЗЛЕВАЊЕТО НА ВОДА ОД ХЕЦ ВРБЕН - стручни лица се на терен и работат на санација на оштетениот дел од каналот

30 Септември, 2022

Државната ГА-МА направи профит од 3 милиони евра од гасоводот

Државната ГА-МА направи профит од 3 милиони евра од гасоводот

30 Септември, 2022