27 Јануари, 2022
0.0101

Интервјуа

ЗНАЕЊЕТО И ИСКУСТВОТО НА ЛЕКАРОТ СЕ КЛУЧНИ ВО ОДРЕДУВАЊЕТО НА ТОЧНОТО ПОТЕКЛО НА ГРАДНАТА БОЛКА: Прецизна дијагноза за кратко време во ПЗУ „Срце“-интервју со д-р Николов

ЗНАЕЊЕТО И ИСКУСТВОТО НА ЛЕКАРОТ СЕ КЛУЧНИ ВО ОДРЕДУВАЊЕТО НА ТОЧНОТО ПОТЕКЛО НА ГРАДНАТА БОЛКА: Прецизна дијагноза за кратко време во ПЗУ „Срце“-интервју со д-р Николов

14 Јануари, 2022

Омикрон е потврден во 80 држави, за празниците се воведуваат рестрикции

Омикрон е потврден во 80 држави, за празниците се воведуваат рестрикции

16 Декември, 2021

ИНТЕРВЈУ ПЕТРИНИН: Со докапитализацијата од пет милиони евра Капитал Банка станува сериозен играч на банкарскиот пазар

ИНТЕРВЈУ ПЕТРИНИН: Со докапитализацијата од пет милиони евра Капитал Банка станува сериозен играч на банкарскиот пазар

06 Декември, 2021

ИНТЕРВЈУ ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ: Со новиот буџет нудиме сигурност и стабилност, но и развој на државата

ИНТЕРВЈУ ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ: Со новиот буџет нудиме сигурност и стабилност, но и развој на државата

18 Ноември, 2021

Лиу Ганг-Скофилд: Очекуваме голема возбуда на македонскиот пазар за новите Huawei производи

Лиу Ганг-Скофилд: Очекуваме голема возбуда на македонскиот пазар за новите Huawei производи

22 Октомври, 2021

Проф. Бужаровски: За вакви енергетски кризи единствено решение е големи инвестиции во обновливи извори на енергија

Проф. Бужаровски: За вакви енергетски кризи единствено решение е големи инвестиции во обновливи извори на енергија

20 Октомври, 2021

ИНТЕРВЈУ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: Ќе победам во првиот круг, бидејќи тоа што го ветив, го остварив, граѓаните знаат да препознаат

ИНТЕРВЈУ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: Ќе победам во првиот круг, бидејќи тоа што го ветив, го остварив, граѓаните знаат да препознаат

15 Октомври, 2021

Секогаш ќе бидам тука за моите пациенти и покрај политичкиот ангажман: Интервју со д-р Пејкова, носител на советничката листа за Град Скопје на СДСМ

Секогаш ќе бидам тука за моите пациенти и покрај политичкиот ангажман: Интервју со д-р Пејкова, носител на советничката листа за Град Скопје на СДСМ

12 Октомври, 2021

Границата на појавување карцином на женските репродуктивни органи се поместува и пред пубертет: Интервју со д-р Никола Баџаков

Границата на појавување карцином на женските репродуктивни органи се поместува и пред пубертет: Интервју со д-р Никола Баџаков

29 Септември, 2021

ИНТЕРВЈУ СТОЈАНОВСКИ: Во Сопиште ќе поставам принципи на чесно и транспарентно работење

ИНТЕРВЈУ СТОЈАНОВСКИ: Во Сопиште ќе поставам принципи на чесно и транспарентно работење

28 Септември, 2021

ЛУЃЕТО ПИЈАТ ЛЕКАРСТВА ЗА „СЕКОЈ СЛУЧАЈ“, А ПОТОА ЛЕКАРИТЕ ИМААТ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ ДА ГИ ИЗЛЕЧАТ: Интервју со инфектологот Димзова

ЛУЃЕТО ПИЈАТ ЛЕКАРСТВА ЗА „СЕКОЈ СЛУЧАЈ“, А ПОТОА ЛЕКАРИТЕ ИМААТ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ ДА ГИ ИЗЛЕЧАТ: Интервју со инфектологот Димзова

13 Септември, 2021

ИМА ЛЕК ПРОТИВ КОВИД, ЗОШТО ВАКЦИНА?: Интервју со Гордана Гоџо

ИМА ЛЕК ПРОТИВ КОВИД, ЗОШТО ВАКЦИНА?: Интервју со Гордана Гоџо

02 Септември, 2021

Интервју Џуровски: Колку и да не негираат духот на Рацин живее, да пишуваме на македонска уникатна кирилица

Интервју Џуровски: Колку и да не негираат духот на Рацин живее, да пишуваме на македонска уникатна кирилица

11 Август, 2021

Иван Иванов, главен извршен директор на Скеил Фокус: Работењето во Скеил Фокус овозможува брз професионален раст и работа на проекти за водечки компании ширум светот

Иван Иванов, главен извршен директор на Скеил Фокус: Работењето во Скеил Фокус овозможува брз професионален раст и работа на проекти за водечки компании ширум светот

29 Јули, 2021

Светот ќе биде вакциниран кон крајот на 2024 година?

Светот ќе биде вакциниран кон крајот на 2024 година?

28 Јули, 2021

ИНТЕРВЈУ СВИЛАНОВИЌ ЗА ФАКТОР: На бизнисот не му требаат совети, туку вмрежување, олеснување на давачките и решителна поддршка од владите

ИНТЕРВЈУ СВИЛАНОВИЌ ЗА ФАКТОР: На бизнисот не му требаат совети, туку вмрежување, олеснување на давачките и решителна поддршка од владите

27 Јули, 2021

ИНТЕРВЈУ КОСТИЌ, „ФИЛИП МОРИС“: Науката и технологијата можат и мораат да бидат дел од решавање на проблемот со пушењето

ИНТЕРВЈУ КОСТИЌ, „ФИЛИП МОРИС“: Науката и технологијата можат и мораат да бидат дел од решавање на проблемот со пушењето

27 Јули, 2021

ДОКТОРКАТА ПО ВОЗДУХОПЛОВНА МЕДИЦИНА СЕГА СЕ ВИВНУВА ВО НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ: Интервју со д-р Ирина Бухова, директорка на ДСЗИ

ДОКТОРКАТА ПО ВОЗДУХОПЛОВНА МЕДИЦИНА СЕГА СЕ ВИВНУВА ВО НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ: Интервју со д-р Ирина Бухова, директорка на ДСЗИ

26 Јули, 2021