27 Февруари, 2020
0.1848

Свет

ГИ ОТКРИ ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА:  Продавале маски за лице за 5.000 евра

ГИ ОТКРИ ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА: Продавале маски за лице за 5.000 евра

27 Февруари, 2020

НЕМА ПАТУВАЊЕ ВО МЕКА И МЕДИНА: Саудиска Арабија презема мерки поради коронавирусот

НЕМА ПАТУВАЊЕ ВО МЕКА И МЕДИНА: Саудиска Арабија презема мерки поради коронавирусот

27 Февруари, 2020

Шенжен ќе забрани конзумација на кучиња и мачки поради новиот коронавирус

Шенжен ќе забрани конзумација на кучиња и мачки поради новиот коронавирус

27 Февруари, 2020

САД и Кина почнаа да тестираат лек против коронавирус врз луѓе

САД и Кина почнаа да тестираат лек против коронавирус врз луѓе

27 Февруари, 2020

Грета Тунберг во трка за Нобелова награда

Грета Тунберг во трка за Нобелова награда

26 Февруари, 2020

ОВА СЕ СЛУЧИ ВО ШПАНИЈА: Гости во хотел се во карантин

ОВА СЕ СЛУЧИ ВО ШПАНИЈА: Гости во хотел се во карантин

26 Февруари, 2020

(ВИДЕО) Лазарев: Коронавирус-епидемија на 21 век или проект на фармацевтски компании?

(ВИДЕО) Лазарев: Коронавирус-епидемија на 21 век или проект на фармацевтски компании?

26 Февруари, 2020

КОРОНА И ВО ЈУЖНА АМЕРИКА: Маж во Бразил инфициран со опасниот вирус

КОРОНА И ВО ЈУЖНА АМЕРИКА: Маж во Бразил инфициран со опасниот вирус

26 Февруари, 2020

ПРВО ДЕТЕ заразено со коронавирус во Италија: Непознато зошто децата поретко заболуваат

ПРВО ДЕТЕ заразено со коронавирус во Италија: Непознато зошто децата поретко заболуваат

26 Февруари, 2020

ПОРАДИ КОРОНА ПОД ПРАШАЛНИК И ЕВРОСОНГ - ќе има ли шоу во мај во Ротердам

ПОРАДИ КОРОНА ПОД ПРАШАЛНИК И ЕВРОСОНГ - ќе има ли шоу во мај во Ротердам

26 Февруари, 2020

КОРОНА ВИРУСОТ СЕ ШИРИ ВО ГЕРМАНИЈА: Потврден 17-от случај

КОРОНА ВИРУСОТ СЕ ШИРИ ВО ГЕРМАНИЈА: Потврден 17-от случај

26 Февруари, 2020

ДУРИ И БЕСТРАШНИОТ АГЕНТ СЕ ИСПЛАШИ ОД КОРОНА - запре снимањето на „Невозможна мисија 7“

ДУРИ И БЕСТРАШНИОТ АГЕНТ СЕ ИСПЛАШИ ОД КОРОНА - запре снимањето на „Невозможна мисија 7“

26 Февруари, 2020

НОВИ ЖРТВИ ВО ИТАЛИЈА: Уште четири луѓе починаа од корона

НОВИ ЖРТВИ ВО ИТАЛИЈА: Уште четири луѓе починаа од корона

25 Февруари, 2020

ЧОВЕК СЕ ЗАРАЗИЛ ВО МИЛАНО: Коронавирусот се појави и во Швајцарија

ЧОВЕК СЕ ЗАРАЗИЛ ВО МИЛАНО: Коронавирусот се појави и во Швајцарија

25 Февруари, 2020

КАКО ПОЧНА СЕ: Зошто коронавирусот брзо се прошири во Италија

КАКО ПОЧНА СЕ: Зошто коронавирусот брзо се прошири во Италија

25 Февруари, 2020

КОРОНAВИРУСОТ СЕ ШИРИ: Италијанците дел смирени, а дел со страв во коски

КОРОНAВИРУСОТ СЕ ШИРИ: Италијанците дел смирени, а дел со страв во коски

25 Февруари, 2020

СО АВТОМОБИЛ ВЛЕТА ВО ТОЛПА: Повредени 30 луѓе меѓу кои и деца

СО АВТОМОБИЛ ВЛЕТА ВО ТОЛПА: Повредени 30 луѓе меѓу кои и деца

24 Февруари, 2020

(ВИДЕО) Нострадамус го предвидел коронавирусот?

(ВИДЕО) Нострадамус го предвидел коронавирусот?

24 Февруари, 2020