17 Август, 2022
0.0095
Лиле Стефанова ќе ја менува Русковска

Лиле Стефанова ќе ја менува Русковска

ШТИПСКА КОМПАНИЈА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЛЕБ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ПОТРОШИЛА 572 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ - дали се за плати, или за некоја друга причина

ШТИПСКА КОМПАНИЈА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЛЕБ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ПОТРОШИЛА 572 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ - дали се за плати, или за некоја друга причина

СИТЕ ДВА РЕНТГЕН АПАРАТИ ВО КЛИНИЧКИОТ ЦЕНТАР НЕ РАБОТАТ ДЕСЕТТИНА ДЕНА: Пациентите „трчаат“ да се снимат приватно или во Градска болница

СИТЕ ДВА РЕНТГЕН АПАРАТИ ВО КЛИНИЧКИОТ ЦЕНТАР НЕ РАБОТАТ ДЕСЕТТИНА ДЕНА: Пациентите „трчаат“ да се снимат приватно или во Градска болница

Koлку ќе нè чини тегла ајвар годинава и дали ќе се исплати да правиме?

Koлку ќе нè чини тегла ајвар годинава и дали ќе се исплати да правиме?

Кој е рекордерот? Продаде вино и ракија за 20,7 милиони евра!

Кој е рекордерот? Продаде вино и ракија за 20,7 милиони евра!

Кој ќе добие над 50 милиони евра од ЕСМ?

Кој ќе добие над 50 милиони евра од ЕСМ?

МАКРОН МЕТА НА ТВИТЕРЏИИ - Фотографија од Емануел покриен со венци до коленици масовно се шири на мрежите

МАКРОН МЕТА НА ТВИТЕРЏИИ - Фотографија од Емануел покриен со венци до коленици масовно се шири на мрежите

Спахиу: Имам неколку десетици облози со луѓе дека по три, десет или 20 години нема да постои држава Косово

Спахиу: Имам неколку десетици облози со луѓе дека по три, десет или 20 години нема да постои држава Косово

ВО ПОПЛАВИТЕ ВО ПАКИСТАН ЗАГИНАЛЕ 580 ЛУЃЕ, илјадници ги изгубиле своите домови

ВО ПОПЛАВИТЕ ВО ПАКИСТАН ЗАГИНАЛЕ 580 ЛУЃЕ, илјадници ги изгубиле своите домови

Најнови вести

МАКРОН МЕТА НА ТВИТЕРЏИИ - Фотографија од Емануел покриен со венци до коленици масовно се шири на мрежите

17 Август, 2022

Слика на францускиот претседател Емануел Макрон покриен со цветни венци по скоро цело тело „на големо“ се споеделува на социјалните мрежи, но како што пишува „Ројтерс“ корисниците на „Твитер“ и другите социјални мрежи се измамени да мислат дека тоа е

Генерали Инвестмент: Сушата и високите температури се повеќе ги мачат европските економии

Генерали Инвестмент: Сушата и високите температури се повеќе ги мачат европските економии

Лиле Стефанова ќе ја менува Русковска

Лиле Стефанова ќе ја менува Русковска

Oбвинителството отвори истрага за грабнување на бебе во Скопје

Oбвинителството отвори истрага за грабнување на бебе во Скопје

Спахиу: Имам неколку десетици облози со луѓе дека по три, десет или 20 години нема да постои држава Косово

Спахиу: Имам неколку десетици облози со луѓе дека по три, десет или 20 години нема да постои држава Косово

ВО ПОПЛАВИТЕ ВО ПАКИСТАН ЗАГИНАЛЕ 580 ЛУЃЕ, илјадници ги изгубиле своите домови

ВО ПОПЛАВИТЕ ВО ПАКИСТАН ЗАГИНАЛЕ 580 ЛУЃЕ, илјадници ги изгубиле своите домови