20 Јуни, 2024
0.0291

Анализа

ЕВЕ КОЛКУ ТРЕБА ДА ВАЖАТ ВАШИТЕ ПАСОШИ ПРЕД ДА ПАТУВАТЕ: Нема да можете да влезете во овие земји ако не ги запазите датумите

ЕВЕ КОЛКУ ТРЕБА ДА ВАЖАТ ВАШИТЕ ПАСОШИ ПРЕД ДА ПАТУВАТЕ: Нема да можете да влезете во овие земји ако не ги запазите датумите

17 Јуни, 2024

ДАЛИ И ВАС КАКО РАБОТНИК ВЕ НЕРВИРА ОВА? Работниците од регионот конечно одговорија што ги нервира на работното место

ДАЛИ И ВАС КАКО РАБОТНИК ВЕ НЕРВИРА ОВА? Работниците од регионот конечно одговорија што ги нервира на работното место

10 Јуни, 2024

ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА: Овие земји ја испробаа и не се враќаат назад

ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА: Овие земји ја испробаа и не се враќаат назад

02 Мај, 2024

ДАЛИ 75 ГОДИНИ Е НОВИОТ ВОЗРАСЕН ПРАГ ЗА ПЕНЗИОНИРАЊЕ? Ни се заканува кошмар!

ДАЛИ 75 ГОДИНИ Е НОВИОТ ВОЗРАСЕН ПРАГ ЗА ПЕНЗИОНИРАЊЕ? Ни се заканува кошмар!

10 Април, 2024

КОНЕЧНО Е НАПРАВЕНА ЛИСТА НА НАЈПЛАТЕНИ РАБОТИ ВО СВЕТОТ: Годината ја завршуваат со речиси 340.000 долари во џеб, ќе се изненадите кога ќе видите кој е прв на неа!

КОНЕЧНО Е НАПРАВЕНА ЛИСТА НА НАЈПЛАТЕНИ РАБОТИ ВО СВЕТОТ: Годината ја завршуваат со речиси 340.000 долари во џеб, ќе се изненадите кога ќе видите кој е прв на неа!

10 Април, 2024

СКИЈАЊЕТО ЗАМИНУВА ВО ИСТОРИЈАТА: По две топли зими планинскиот туризам е во сериозна криза

СКИЈАЊЕТО ЗАМИНУВА ВО ИСТОРИЈАТА: По две топли зими планинскиот туризам е во сериозна криза

09 Април, 2024

БУГАРИТЕ, СРБИТЕ, РОМАНЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СЕ ГЛАВНИ ВО НАЈОПАСНИ КРИМИНАЛНИ МРЕЖИ ЗА ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ ВО ЕУ: Европол со шокатни податоци во извештајот

БУГАРИТЕ, СРБИТЕ, РОМАНЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СЕ ГЛАВНИ ВО НАЈОПАСНИ КРИМИНАЛНИ МРЕЖИ ЗА ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ ВО ЕУ: Европол со шокатни податоци во извештајот

05 Април, 2024

МИСТЕРИИТЕ ЗА ИСЧЕЗНУВАЊЕТО НА ОВИЕ ДЕЦА ЈА ЗАЛЕДУВААТ КРВТА - ЕВЕ КОЛКУ ДЕЦА ИСЧЕЗНАЛЕ: Нивните случаи се страшни, а потсетуваат на исчезнувањето на малата Данка

МИСТЕРИИТЕ ЗА ИСЧЕЗНУВАЊЕТО НА ОВИЕ ДЕЦА ЈА ЗАЛЕДУВААТ КРВТА - ЕВЕ КОЛКУ ДЕЦА ИСЧЕЗНАЛЕ: Нивните случаи се страшни, а потсетуваат на исчезнувањето на малата Данка

03 Април, 2024

ДОЈДЕ ПРОЛЕТТА, НО ЗИМА НЕМАШЕ - ДАЛИ Е ОВА НОВОТО НОРМАЛНО И ШТО НЕ ОЧЕКУВА ОВА ЛЕТО? Еве што велат метеоролозите од Балканот

ДОЈДЕ ПРОЛЕТТА, НО ЗИМА НЕМАШЕ - ДАЛИ Е ОВА НОВОТО НОРМАЛНО И ШТО НЕ ОЧЕКУВА ОВА ЛЕТО? Еве што велат метеоролозите од Балканот

21 Март, 2024

ДАЛИ ВРЕДИ ДА СЕ КУПУВА ПОЛОВЕН АВТОМОБИЛ? „Кога ќе ја видам километражата околу 150.000 километри, првото нешто што ми паѓа на памет е дека километражата е вратена“

ДАЛИ ВРЕДИ ДА СЕ КУПУВА ПОЛОВЕН АВТОМОБИЛ? „Кога ќе ја видам километражата околу 150.000 километри, првото нешто што ми паѓа на памет е дека километражата е вратена“

17 Март, 2024

ЏАБЕ ДИПЛОМИТЕ, АКО НЕ ВЕ БИВА: Компаниите се почесто ги отфрлаат факултетските дипломи како услов за вработување, сега се бараат вештини

ЏАБЕ ДИПЛОМИТЕ, АКО НЕ ВЕ БИВА: Компаниите се почесто ги отфрлаат факултетските дипломи како услов за вработување, сега се бараат вештини

26 Февруари, 2024

КАКВИ ИЗБОРНИ КРАЖБИ ПОСТОЈАТ И КАКО ДА СЕ СПРЕЧАТ? Која е смислата на гласањето ако системот никогаш не ни дозволува да го направиме вистинскиот избор?

КАКВИ ИЗБОРНИ КРАЖБИ ПОСТОЈАТ И КАКО ДА СЕ СПРЕЧАТ? Која е смислата на гласањето ако системот никогаш не ни дозволува да го направиме вистинскиот избор?

24 Февруари, 2024

„ЛА НИЊА“ Е СПРОТИВНА НА „ЕЛ НИЊО“, А НОСИ КАТАСТРОФАЛНИ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ: Дождови но и суши, студено време... Еве што треба да знаете за овој метеоролошки феномен

„ЛА НИЊА“ Е СПРОТИВНА НА „ЕЛ НИЊО“, А НОСИ КАТАСТРОФАЛНИ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ: Дождови но и суши, студено време... Еве што треба да знаете за овој метеоролошки феномен

24 Февруари, 2024

ДАЛИ СТЕ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ ДЕКА КОЛИЧКИТЕ ЗА ПАЗАРЕЊЕ РЕЧИСИ СЕКОГАШ СЕ СО ОШТЕТЕНИ ТРКАЛА? Неверојатен трик на трговците, нема ни да сфатите дека сте во стапица

ДАЛИ СТЕ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ ДЕКА КОЛИЧКИТЕ ЗА ПАЗАРЕЊЕ РЕЧИСИ СЕКОГАШ СЕ СО ОШТЕТЕНИ ТРКАЛА? Неверојатен трик на трговците, нема ни да сфатите дека сте во стапица

21 Февруари, 2024

ХРВАТИТЕ НАПРАВИЈА ОГРОМНА АНАЛИЗА НА ЦЕНИТЕ НА КИРИЈАТА И ШОКИРАА: Еве каде е Скопје и другите градови низ Балканот

ХРВАТИТЕ НАПРАВИЈА ОГРОМНА АНАЛИЗА НА ЦЕНИТЕ НА КИРИЈАТА И ШОКИРАА: Еве каде е Скопје и другите градови низ Балканот

19 Февруари, 2024

ЗОШТО РАБОТАТА НА ПИЛОТ Е МЕЃУ НАЈБАРАНИТЕ ВО СВЕТОТ: Плата оди и над десет илјади евра, ама „солена“ е и обуката

ЗОШТО РАБОТАТА НА ПИЛОТ Е МЕЃУ НАЈБАРАНИТЕ ВО СВЕТОТ: Плата оди и над десет илјади евра, ама „солена“ е и обуката

06 Февруари, 2024

ДАЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО ВИ ПОМАГА ДА СЕ ЗБОГАТИТЕ? Еве што учеле десетте најбогати милијардери

ДАЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО ВИ ПОМАГА ДА СЕ ЗБОГАТИТЕ? Еве што учеле десетте најбогати милијардери

04 Февруари, 2024

ЕВЕ КАДЕ СЕ НАЈСКАПИТЕ НИВИ ВО ЕВРОПА: Во која земја хектар обработливо земјиште е најскапо а каде најевтино?

ЕВЕ КАДЕ СЕ НАЈСКАПИТЕ НИВИ ВО ЕВРОПА: Во која земја хектар обработливо земјиште е најскапо а каде најевтино?

29 Јануари, 2024