29 Март, 2017
0.4951
    29NO 300    -80%     ADIN 639    -8.71%     ALK 5704.29    0.07%     BESK 12000.42    7.15%     CEVI 867.37    0.27%     GRNT 678.78    -0.22%     KJUBI 1601    -2.97%     KMB 2800    -0.03%     MPT 27402    -0.36%     OHB 4916.67    0.34%     PKB 13299    12.7%     RMDEN15 96.4    1.47%     STB 898.33    0.5%     TNB 10900    0%     TPLF 893    -0.78%

Свет

Цените на недвижнините во Шпанија на рекордно ниско ниво

Цените на недвижнините во Шпанија на рекордно ниско ниво

24 Октомври, 2012

Евростат: Еврозоната ја подобрила контролата над буџетскиот дефицит

Евростат: Еврозоната ја подобрила контролата над буџетскиот дефицит

24 Октомври, 2012

Одземени 230 милиони евра од италијанската мафија

Одземени 230 милиони евра од италијанската мафија

23 Октомври, 2012

Шест европски земји ги пречекориле квотите за млеко

Шест европски земји ги пречекориле квотите за млеко

23 Октомври, 2012

До утре кредиторите ќе ги одобрат грчките мерки за штедење

До утре кредиторите ќе ги одобрат грчките мерки за штедење

23 Октомври, 2012

Вонредна средба на министрите за финансии од еврозоната

Вонредна средба на министрите за финансии од еврозоната

22 Октомври, 2012

Еврозоната со „подебела“ тековна сметка

Еврозоната со „подебела“ тековна сметка

22 Октомври, 2012

Имам 14 години и се срамам што живеам во Хрватска!

Имам 14 години и се срамам што живеам во Хрватска!

21 Октомври, 2012

Кипар бара излез од кризата

Кипар бара излез од кризата

21 Октомври, 2012

Анализа на успехот преку слика

Анализа на успехот преку слика

21 Октомври, 2012

Италија и Шпанија во криза, Прада и Зара бројат милијарди

Италија и Шпанија во криза, Прада и Зара бројат милијарди

20 Октомври, 2012

ЕК ја предупредува Италија за новите мерки за штедење

ЕК ја предупредува Италија за новите мерки за штедење

20 Октомври, 2012

Социјална држава Франција: Богатите ќе плаќаат данок од 75 %!

Социјална држава Франција: Богатите ќе плаќаат данок од 75 %!

20 Октомври, 2012

Европа со нови 71 изградени трговски центри

Европа со нови 71 изградени трговски центри

19 Октомври, 2012

Вол Стрит: Пад на акциите поради Гугл и невработеноста во САД

Вол Стрит: Пад на акциите поради Гугл и невработеноста во САД

19 Октомври, 2012

Мудис го намали кредитниот рејтинг на најстарата банка во светот

Мудис го намали кредитниот рејтинг на најстарата банка во светот

19 Октомври, 2012

ММФ:Португалија мора да штеди

ММФ:Португалија мора да штеди

19 Октомври, 2012

Компромис меѓу Германија и Франција за банкарскиот надзор

Компромис меѓу Германија и Франција за банкарскиот надзор

19 Октомври, 2012