16 Октомври, 2018
0.2458

Без вода утринава овие скопски населби

Објавено во: Мои пари 16 Мај, 2018

Почнувајќи од 9 часот па се до санирање на дефектите без вода ќе бидат неколку скопски населби.

Поради водоводен приклучок од  Ф 100 мм на ул.Ѓорѓи Димитров бб н.Кисела Вода прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците на дел од ул.Ѓорѓи Димитров и дел од ул.Вера Јоциќ  од  09:30  часот  до завршување .  

Поради  уличен дефект од ф-100 на ул.Ратко Митровиќ 5/19(Драчево),со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување.

Поради дефект на водоводна приклучна цевка  од  Ф 5/4 “( цола ) на ул.Товарник 49 н.Ченто прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците на дел од ул.Сречко Пужалка  и ул.Товарник  од  09:10 часот  до завршување .  

Поради дефект на реконструкција наводоводна мрежа  на цевка од  Ф 200мм на ул.Коста Новаковиќ бр.20 н.Аеродром прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците од ул. Коста Новаковиќ бр.20 и бр.22 од  10:40 часот  до завршување .  

Можеби ќе ве интересира

Повик до граѓанските организации за учество на настани за вмрежување

Повик до граѓанските организации за учество на настани за вмрежување

Прекини и санирани дефекти

Прекини и санирани дефекти

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА ПЕКАБЕСКО: „ПЕКАБЕТА ЗА ЦЕЛО СЕМЕЈСТВО“

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА ПЕКАБЕСКО: „ПЕКАБЕТА ЗА ЦЕЛО СЕМЕЈСТВО“

Повеќе од 30 говорници од 9 држави ќе учествуваат на првата Конференција за е-трговија во Македонија

Повеќе од 30 говорници од 9 држави ќе учествуваат на првата Конференција за е-трговија во Македонија

Преку азбуката влезете во светот на Биби

Преку азбуката влезете во светот на Биби

Понеделникот е резервиран за сите што ја чекаат новата „Фчерашни новости“ на „Јутјуб“

Понеделникот е резервиран за сите што ја чекаат новата „Фчерашни новости“ на „Јутјуб“

Уличен дефект остави без вода корисници од ул.Његошева

Уличен дефект остави без вода корисници од ул.Његошева

ВО СКОПЈЕ ДОАЃААТ НАЈДОБРИТЕ МАРКЕТИНГ ГОВОРНИЦИ

ВО СКОПЈЕ ДОАЃААТ НАЈДОБРИТЕ МАРКЕТИНГ ГОВОРНИЦИ

МЕЃУНАРОДЕН КОЊИЧКИ ТУРНИР “СКОПЈЕ 2018“ МЕМОРИЈАЛЕН КУП “Д-Р ЈОСИФ НАУМОВСКИ“

МЕЃУНАРОДЕН КОЊИЧКИ ТУРНИР “СКОПЈЕ 2018“ МЕМОРИЈАЛЕН КУП “Д-Р ЈОСИФ НАУМОВСКИ“