15 Август, 2018
0.2628

Дефектот во с. Добри Дол е саниран

Објавено во: Мои пари 12 Јуни, 2018

Ве известуваме дека дефектот с. Добри Дол  е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 12.05.2018г.  во 12:30 часот, соопштија од ЈП Водовод и канализација.

Можеби ќе ве интересира

Доделување на сертификатите на учесниците во програмата „Ден со македонските водечки извршни директори"

Доделување на сертификатите на учесниците во програмата „Ден со македонските водечки извршни директори"

ИАБ Македонија и МААМ потпишаа меморандум за соработка

ИАБ Македонија и МААМ потпишаа меморандум за соработка

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa „Сите ние сме од истиот филм“

Сараево Филм Фестивал и Atlantic Grupa „Сите ние сме од истиот филм“

Меѓународна конференција за поврзување на компании од метална и електро индустрија со странски купувачи

Меѓународна конференција за поврзување на компании од метална и електро индустрија со странски купувачи

Драчево без вода

Драчево без вода

Дефектот до Рамстор е саниран

Дефектот до Рамстор е саниран

Саниран дефектот на Будимпештанска

Саниран дефектот на Будимпештанска

Wizz Air: Рутите од Скопје до Ваксјо и Барселона како и од Охрид до Лондон Лутон се оптимизирани според барањата на пазарот

Wizz Air: Рутите од Скопје до Ваксјо и Барселона како и од Охрид до Лондон Лутон се оптимизирани според барањата на пазарот

Без вода 2-ра Македнска Бригада бб до Рамстор и Дижонска

Без вода 2-ра Македнска Бригада бб до Рамстор и Дижонска