19 Јуни, 2019
0.0250

Кои улици се без вода за пиење?

Објавено во: Мои пари 22 Мај, 2019

Поради дефект на улицата Емил Зола во населбата Кисела Вода се без вода за пиење неколку улици, соопштуваат од ЈП„Водовод и канализација“ Скопје. 

„ Поради уличен дефект од 150мм на Емил Зола 7,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици: Емил Зола, Мишко Михајловски, Ѓорѓи Димитров и Антон Попов“, пишува во соопштението. 

Водоснабдувањето ќе биде прекинато денеска од 10:00 часот, па се до санирање на дефектот.


Можеби ќе ве интересира

Студентски кредит од Халк Банка со 0% камата за студирање на Меѓународниот Балкански универзитет

Студентски кредит од Халк Банка со 0% камата за студирање на Меѓународниот Балкански универзитет

Oхридска банка воведува промотивни услови на кредитите за физички лица

Oхридска банка воведува промотивни услови на кредитите за физички лица

Запознајте ја Нела - првиот банкарски електронски асистент

Запознајте ја Нела - првиот банкарски електронски асистент

Отворен новиот продажен салон, Инженеринг и Сервисен центар на Енергија ДОО

Отворен новиот продажен салон, Инженеринг и Сервисен центар на Енергија ДОО

Битолска млекара ги наградува своите најлојални вработени

Битолска млекара ги наградува своите најлојални вработени

На Јавните претпријатија им треба вакцинација против корупција

На Јавните претпријатија им треба вакцинација против корупција

Продолжува поддршката на ИутеКредит на млади фудбалери за учество на Real Madrid Clinic камповите

Продолжува поддршката на ИутеКредит на млади фудбалери за учество на Real Madrid Clinic камповите

Даночни поттикнувања за македонскиот спорт (I дел)

Даночни поттикнувања за македонскиот спорт (I дел)

Едиција КАЛЕИДОСКОП – потребното освежување на македонската издавачка сцена

Едиција КАЛЕИДОСКОП – потребното освежување на македонската издавачка сцена