15 Декември, 2019
0.0151

Само во ИутеКредит, пари достапни веднаш 24/7!

Објавено во: Мои пари 22 Јули, 2019

Отсега пристапот до финансиски средства во ИутеКредит е достапен 24/7 од било каде!

Најбрзиот и најкомфорен кредитор за физички лица во Македонија – Иутекредит, продолжува да ги надминува очекувањата на своите клиенти. Во летниот период кога трошоците се зголемени заради летните одмори и честите патувања дома и во странство, сите граѓани кои имаат итна потреба од пари,  можат да аплицираат за дополнителни финансиски средства во било кое време од денот и тоа онлајн на http://www.iutecredit.mk, телефонски на 13 333 или директно во една од експозитурите во Скопје, Тетово, Куманово, Штип, Струмица и Битола.

Како што е веќе добро познато, аплицирањето за кредит во ИутеКредит се врши многу лесно со документ за лична идентификација, одобрувањето е за само неколку минути а средствата ги добивате веднаш.

Поголем износ на кредит со 0% трошоци за сите нови клиенти

Сите нови клиенти на ИутеКредит отсега наместо до 20 000 днари ќе можат да аплицираат за сума од 30 000 денари без никакви дополнителни трошоци, односно камата и администивните трошоци се 0%. Тоа значи дека се враќа истата сума на кредит којашто е земена во период до 30 дена.


Летна понуда за сите лојални корисници на ИутеКредит

ИутеКредит овозможува уште поповолни услови и поголеми суми на кредит за сите клиенти кои веќе се увериле во квалитет на услугите и навремено ги реализирале обврските. Така, за време на летниот период ИутеКредит во својата понуда овозможува кредит и до 100 000 денари со можност за отплата до 21 месец.


Затоа, уживајте во летото и не ги одложувајте вашите планови и потреби поради недостаток на финансиски средства. Аплицирајте за потребната сума на пари во ИутеКредит и добијте ја веднаш 24/7.

Можеби ќе ве интересира

ЈП Водовод и Канализација се вклучи во акцијата „Администрацијата чисти со Не биди ѓубре“

ЈП Водовод и Канализација се вклучи во акцијата „Администрацијата чисти со Не биди ѓубре“

ИутеКредит на Winterland во Скопје! Пари достапни веднаш во центарот на празничната еуфорија!

ИутеКредит на Winterland во Скопје! Пари достапни веднаш во центарот на празничната еуфорија!

Промовирана InnoTech Club, платформа за зголемување на свесноста за наука, технологија и иновации

Промовирана InnoTech Club, платформа за зголемување на свесноста за наука, технологија и иновации

Пет години стратешко партнерство на Тутунски Комбинат Прилеп и Филип Морис Интернешнал

Пет години стратешко партнерство на Тутунски Комбинат Прилеп и Филип Морис Интернешнал

Тиго Фајнанс – две години синоним за достапност и брзина во финтек индустријата

Тиго Фајнанс – две години синоним за достапност и брзина во финтек индустријата

А1 Македонија го најавува A1 Game Fest 2019 - најголемиот гејминг настан за оваа година

А1 Македонија го најавува A1 Game Fest 2019 - најголемиот гејминг настан за оваа година

Професионалната ориентација-откривање на способностите и афинитетите на учениците

Професионалната ориентација-откривање на способностите и афинитетите на учениците

Воздухот во домот може да биде од 2 до 5 пати позагаден од надворешниот воздух

Воздухот во домот може да биде од 2 до 5 пати позагаден од надворешниот воздух

Магична еуфорија во Скопје Мериот хотел и Дистрикт бар и ресторан

Магична еуфорија во Скопје Мериот хотел и Дистрикт бар и ресторан