25 Март, 2019
0.0186

Тројца најсреќни учесници на наградната игра на ЕВН добија iPhone 8

Објавено во: Мои пари 09 Ноември, 2018

Наградната игра на ЕВН за промоција на e-фактура заврши со извлекување на среќните добитници на 3 телефони iPhone 8. Стојанова Надица од Штип, Александар Цониќ од Куманово, Стамчевски Стојанче од Скопје се дел од илјадниците корисници кои од 24 септември до 31 октомври за прв пат се пријавија за добивање на електронска фактура преку страницата www.evnonline.mk, но имаа најмногу среќа во оваа наградна игра.

Извлекувањето на добитниците се одржа во просториите на ММС Комуникации Македонија, преку специјално креиран софтвер кој по случаен избор ги извлече тројцата победници. За следење на процесот беше формирана и комисија составена од три члена. Добитниците на iPhone 8 се објавени на evnonline.mk.

Наградната игра се организираше во рамки на сеопфатната промоција на онлајн услугите на ЕВН. Оваа промоција го зголеми интересот кај корисниците да ги користат поволностите кои ги нуди услугата е-фактура, а тоа е навремено и безбедно добивање на сметките за потрошена електрична енергија и избегнување на чекање на ред на шалтери. ЕВН и понатаму останува посветена на креирање на услуги за олеснето добивање и плаќање на сметките за потрошена електрична енергија.

Можеби ќе ве интересира

Утре без вода овие скопски улици

Утре без вода овие скопски улици

Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ започна кампања за регрутирање и упис на нови студенти

Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ започна кампања за регрутирање и упис на нови студенти

Експерти од водечките арбитражни центри-Лондон, Париз, Цирих, Виена и регионот на конференција во Скопје

Експерти од водечките арбитражни центри-Лондон, Париз, Цирих, Виена и регионот на конференција во Скопје

Макпетрол АД добитник на три признанија во рамките на 6-от Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа (РСП) „300 БЕСТ“

Макпетрол АД добитник на три признанија во рамките на 6-от Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа (РСП) „300 БЕСТ“

Иво Лауренчиќ постхумно прогласен за креатор за навек во регионот

Иво Лауренчиќ постхумно прогласен за креатор за навек во регионот

Нина Николиќ: Со дигитализација на стартап еко-системот ќе бидеме пиoнери во регионот

Нина Николиќ: Со дигитализација на стартап еко-системот ќе бидеме пиoнери во регионот

Виз Ер Скопски маратон изненадува со секој чекор – нови медали за штафетен маратон, прекрасни маици и бесплатни групни тренинзи

Виз Ер Скопски маратон изненадува со секој чекор – нови медали за штафетен маратон, прекрасни маици и бесплатни групни тренинзи

Пробиотски јогурт – неизоставен сојузник во забрзувањето на метаболизмот

Пробиотски јогурт – неизоставен сојузник во забрзувањето на метаболизмот

Успешен завршеток на четвртата хуманитарна трка за деца со Даунов синдром

Успешен завршеток на четвртата хуманитарна трка за деца со Даунов синдром