30 Јуни, 2022
0.0314

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА, НОВИ 5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА СО МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ

Објавено во: Мои пари 27 Мај, 2022

Добивај вести на Viber

БележимеуштееднамултимилионерсканеделазаиграчитенаВидеолотаријаКасиносАвстријанизцелатадржава. Во неа, на сметките на играчите на видеолотариските терминали, легнаа 5 милиони денари, благодарение на МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ добивките.

Првиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија беше освоенна 20 мај, вопретпладневнитечасови, вообјектнаМоцарт. СреќниотдобитникЕ.З. сеизрадувана 1.431.375 денари. Самодваденаподоцнауштееднашсепојависигналотзанеодоливатадобивка, овојпаткајнашитесоработнициодСпортлаиф. Суматанавториот МИЛИОНЕР изнесува 1.622.984 денари.

Покрајдветеглавнидобивки, вкупнатадоделенасумајазбогатија и МИНИ ЏЕКПОТ добивкитесокоиоваанеделанашитеиграчидобијавкупно 1.678.312денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Можеби ќе ве интересира

Од 2 јули старт на втората сезона на „Клан“ ексклузивно на Суперстар ТВ

Од 2 јули старт на втората сезона на „Клан“ ексклузивно на Суперстар ТВ

Фантастични 19 милиони кај играчите со СУПЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ на Видеолотарија

Фантастични 19 милиони кај играчите со СУПЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ на Видеолотарија

Huawei го претстави MateBook D16 - лаптоп со висока продуктивност и 16-инчен дисплеј

Huawei го претстави MateBook D16 - лаптоп со висока продуктивност и 16-инчен дисплеј

„Брако“ обезбедува обучен и квалификуван кадар подготвен за работните процеси

„Брако“ обезбедува обучен и квалификуван кадар подготвен за работните процеси

Приспособување на јавните набавки и на царинските стапки за суровините за одржливо конкурентно домашно производство

Приспособување на јавните набавки и на царинските стапки за суровините за одржливо конкурентно домашно производство

5 работи кои треба да ги земете предвид при купување на нов дом

5 работи кои треба да ги земете предвид при купување на нов дом

Публицис Македонија одбележа 25 години постоење со промоција на „Авантурите на До“ детска книга која нè учи да ги сакаме различностите

Публицис Македонија одбележа 25 години постоење со промоција на „Авантурите на До“ детска книга која нè учи да ги сакаме различностите

„Technovation 2022“ - „Филип Морис“ како лидер во новите трендови

„Technovation 2022“ - „Филип Морис“ како лидер во новите трендови

Со новиот HUAWEI nova Y70 ќе го полните телефонот само 2 пати неделно

Со новиот HUAWEI nova Y70 ќе го полните телефонот само 2 пати неделно