17 Август, 2019
0.0189

Дневница од 2.000, а месечно може да се заработат и до 70.000 динари

Објавено во: Финансии 31 Мај, 2019

Иако во Краљево има над 10.000 невработени, сепак овие луѓе не се заинтересирани за сезонска работа. 

Се нудат дневници од 2.000 динари, а месечно може да се заработат и до 70.000 динари. 

Се бараат работници за берба на овошје. Право на работа во Младинската задруга Краљево имаат луѓето на возраст од 15 до 30 години. 

На територија на Краљево и Врњачка бања се бараат 35 работници, келнери, бармени, готвачи и друго. 

Можеби ќе ве интересира

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

По симболична цена се продаваат куќи во швајцарско село

По симболична цена се продаваат куќи во швајцарско село

„ЦРНА“ ЛИСТА НА УЈП: Имаат повеќе од 2.000 должници

„ЦРНА“ ЛИСТА НА УЈП: Имаат повеќе од 2.000 должници

Микро-должници: Нов феномен во Грција

Микро-должници: Нов феномен во Грција

Се вивнаа до небото цените на златото и среброто

Се вивнаа до небото цените на златото и среброто