26 Септември, 2021
0.0202

Државна Видеолотарија со крводарителна акција

Објавено во: Мои пари 22 Јули, 2021

Негувајќи ги заложбите за општествена одговорност, тимот на Видеолотарија Касинос Австрија денес во хумана мисија. ВоИнститутот за трансфузиона медицина од Скопје, реализиравме крводарителна акција.

Видеолотарија Касинос Австрија во соработка соИнститутот за трансфузиона медицина од Скопје, реализираше крводарителната акција, со што уште еднаш покажа хуманост на дело, особено сега, додека сите се справуваме со последиците од пандемијата. Согласно сите протоколи, со голема претпазливост и почит спрема мерките за заштита, вработените даруваа крв.

Крводарителната акцијата, веќе е убава хумана традиција, која ја практикуваме двапати годишно како колектив, додека голем дел од вработените практикуваат и индивидуално да поддржуваат вакви хумани активности.

Екипата на Институтот за трансфузиона медицина од Скопје не ја криеше благодарноста и задоволството од подарените крвни единици во услови на пандемија.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

Пр објава

Можеби ќе ве интересира

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација

Започнува соработката со германскиот консултант ДЕКОН за подобрување на оперативните и финансиските перформанси на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Започнува соработката со германскиот консултант ДЕКОН за подобрување на оперативните и финансиските перформанси на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Кога мислиш дека не можеш сам, тимски можеш секако - Штафетен маратон – ЕУ за спорт

Кога мислиш дека не можеш сам, тимски можеш секако - Штафетен маратон – ЕУ за спорт

Два МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА – преку три милиони денари!

Два МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА – преку три милиони денари!

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

А1 Македонија го постави “СМАРТ езеро Младост – прва иновативна туристичка атракција” во општина Велес

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор Samsung The Frame

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор Samsung The Frame

ИТ компанијата „Скеил Фокус“ ја прошири својата канцеларија и во Битола

ИТ компанијата „Скеил Фокус“ ја прошири својата канцеларија и во Битола

Наскоро: GoGlobal - Виртуелни сесии за маркетинг стратегии наменети за перформанс огласувачи

Наскоро: GoGlobal - Виртуелни сесии за маркетинг стратегии наменети за перформанс огласувачи

Винарија Камник со 4 златни медали на Меѓународниот вински предизвик, AWC Виена 2021

Винарија Камник со 4 златни медали на Меѓународниот вински предизвик, AWC Виена 2021