06 Април, 2020
0.0379

(ГАЛЕРИЈА) „Кога бизнисот станува пријателство“ – American Express коктел забава oрганизирана од Силк Роуд Банка

Објавено во: Мои пари 14 Февруари, 2020

Силк Роуд Банка АД Скопје како ексклузивен лиценциран партнер во државата на брендот American Express на 13.02.2020 година (четврток) во ресторанот Mosh Bar Food Apartments организираше коктел забава насловена како „Кога бизнисот станува пријателство“.

На покана на банката која е единствена банка во државата со целосен швајцарски капитал, присутна беше и амбасадорката на Швајцарија во Македонија Н.Е. Сибил Зутер Техада.

„Дозволете ми од името на Силк Роуд Банка и American Express да Ви посакам искрено добредојде на овој настан, чија главна цел е спојување на бизнисот и пријателството. Ја користам можноста да Ви се заблагодарам за вашето денешно присуство, но пред се за досегашната успешна соработка, за довербата и лојалноста којашто ни ја укажувавте изминатите 12 години, колку што сме ексклузивен партнер на брендот American Express кај нас. Бидете уверени дека и во иднина секогаш ќе ви бидеме достапни за да ги реализираме вашите потреби за патување, овозможувајќи брза и квалитетна услуга, со многу нови производи и услуги и секако уште поголема мрежа на клиенти и трговци за прифаќање на Аmerican Еxpress картичките“, изјави пред присутните клиенти, соработници и бизнис партнери г-а Кристина Томовска, Директор на секторот за население во банката.

Картичките American Express се познати по бројните привилегии кои ги нудат на своите корисници при патувањаво земјата и странство, овозможувајќи брза и квалитетна услуга и сигурност во направените трансакции, како и по единствената „Твој бонус“ програмата која нуди можност за поврат на средства. 

Во продолжение погледнете ги фотографиите од настанот.Можеби ќе ве интересира

MOZZART со донација од 5.000 евра за Општата болница во Дебар

MOZZART со донација од 5.000 евра за Општата болница во Дебар

Триглав предлага дивидендата да остане нераспределена

Триглав предлага дивидендата да остане нераспределена

Саниран уличниот дефект на Ташко Караџа 1

Саниран уличниот дефект на Ташко Караџа 1

Отстранет дефектот на улицата Рилски Конгрес 93

Отстранет дефектот на улицата Рилски Конгрес 93

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

Силк Роуд Банка објави јавна понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

Силк Роуд Банка објави јавна понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

ЕВЕНТ индустријата бара итни мерки од Владата

ЕВЕНТ индустријата бара итни мерки од Владата

Проф.д-р Нано Ружин на тема: ,,Што после коронавирусот?”

Проф.д-р Нано Ружин на тема: ,,Што после коронавирусот?”

Дефектот во Студеничани е саниран

Дефектот во Студеничани е саниран