21 Јануари, 2021
0.0169

Huawei започна нова кампања за продолжување на гаранциите, ја продолжува услугата „од врата до врата” и Сервисниот центар останува отворен

Објавено во: Мои пари 30 Ноември, 2020

За да обезбеди подобра услуга за своите клиенти, Huawei Consumer Business Group во Северна Македонија го продолжува гарантниот период за сите производи на HUAWEI, вклучувајќи слушалки, таблети, преносни аудио и рутер уреди, чија првична гаранција истекува помеѓу 28 ноември 2020 година и 28 февруари 2021 година.За сите нив гаранцијата е продолжена до 1 март 2021 година. *

Информации за гаранцијата на вашиот Huawei уред може да се добијат од апликацијата за поддршка (Услуга->Брза услуга- Предности) или преку официјалната веб-страница на Huawei: https://consumer.huawei.com/mk/support/warranty-query/

Компанијата информира дека од 30 ноември, сопствениците на HUAWEI уреди, без разлика дали сѐ уште се под гаранција или не, може исто така да ја искористат услугата „од врата до врата” на Центарот за услуги на клиенти на Huawei. Ова вклучува бесплатна курирска услуга за корисникот до сервисниот центар и назад, која може да се добие на телфонскиот број 0800 55 550, секој работен ден од 9 до 18 часот. Бесплатнатакурирска услуга за гарантни и вон гарантни паметни телефони, таблети, лаптопи и паметни часовници ја покрива целата територија на државата.

Центарот за услуги на клиенти во Скопје, на ул. Борис Трајковски 72, почитувајќи ги сите препораки и мерки за претпазливост од КОВИД-19, останува отворен, така што секој клиент може да добие најпогодна и пријатна услуга.

Пр објава

Можеби ќе ве интересира

ИутеКредит со донации го поддржува спортот во Македонија

ИутеКредит со донации го поддржува спортот во Македонија

Побрзајте и освојте вредни награди: Наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола ,,Вреди да се штеди’’ завршува на 31 јануари

Побрзајте и освојте вредни награди: Наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола ,,Вреди да се штеди’’ завршува на 31 јануари

Porsche ја збогатува понудата на Taycan

Porsche ја збогатува понудата на Taycan

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Што вели науката - дали никотинот предизвикува болести поврзани со пушењето?

Што вели науката - дали никотинот предизвикува болести поврзани со пушењето?

Хуавеј рангиран како најдобар 5Г оператор според најновиот извештај на Оокла

Хуавеј рангиран како најдобар 5Г оператор според најновиот извештај на Оокла

Супер подарок со Е-сметка: А1 подарува смартфон и телевизор за активација на електронска сметка

Супер подарок со Е-сметка: А1 подарува смартфон и телевизор за активација на електронска сметка

Наследството на директната продажба: Борба против невработеноста и овозможување претприемништво

Наследството на директната продажба: Борба против невработеноста и овозможување претприемништво

Запознајте ги Galaxy Buds Pro: Епски звук во секое време

Запознајте ги Galaxy Buds Pro: Епски звук во секое време