28 Мај, 2020
0.0373

„Кроациа Осигурување - Живот“: Детско штедно осигурување

Објавено во: Мои пари 08 Април, 2020

 Детско штедно осигурување е најубавиот и најинтересниот производ од палетата на штедното осигурување на „Кроациа Осигурување - Живот“, кое ние секогаш со гордост им го нудиме на нашите клиенти и сме најголеми ентузијасти кога е во прашање таа полиса.

Ова штедно осигурување ја дефинира иднината на нашите најмали и најмили. Кога ќе поминат годините и ќе се јават нивните поголеми потреби ќе станеме свесни дека сме им оставиле нешто вредно со кое ќе може да се чувствуваат посигурни и потпомогнати од наша страна.

Да се биде договорувач на осигурување е веќе многу чест подарок, бидејќи вредноста на детското штедно осигурување никогаш не старее и не губи, за разлика од сите материјални вредности кои би ги купиле во моментот. Таква е и замислата, децата да можат да бидат  корисници на детското штедно осигурување, почнувајќи од 1-месечна возраст, па сè до 13 години.

Полисата Детско штедно осигурување, освен штедна компонента, на нашите најмали клиенти им нуди и осигурување за целото времетраење на договорот, a подарок ќе добијат и сите оние кои во средното образование ќе се стекнат со одличен успех.

Еден ден кога ќе станеме свесни дека времињата се промениле и кога нема да бидеме во можност да им го пружиме најнеопходното, на пример квалитетно образование, ново возило или отпочнување на сопствен живот, токму тогаш нивната заштеда ќе ги задоволи нивните потреби.

Тогаш ќе ја почувствуваме радоста дека како нивни „чувари“сме ја завршиле работата во целост.

Многу поколенија ја искористија привилегијата и благодетите од нашите производи. Од нашето основање, далечната 1884 година, па сè до денес, сме сведоци на многу среќни и задоволни лица.

Дозволете да ги направиме среќни и нашите најмали.

Ваша, „Кроациа“.


Можеби ќе ве интересира

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи

Стилски совети за впечатлив изглед

Стилски совети за впечатлив изглед

Почнува официјалната продажба на The Frame и The Serif телевизорите во Македонија

Почнува официјалната продажба на The Frame и The Serif телевизорите во Македонија

„Нова“ организира онлајн хуманитарен базар за училиштето за деца со посебни потреби „Иднина“

„Нова“ организира онлајн хуманитарен базар за училиштето за деца со посебни потреби „Иднина“

„Божиновски часовници и накит“ ги прогласи победниците на предизвикот „Херои 2020“.

„Божиновски часовници и накит“ ги прогласи победниците на предизвикот „Херои 2020“.

Халкбанк утре почнува со исплата на мајската пензија

Халкбанк утре почнува со исплата на мајската пензија

Изненадувачки практичен и секако Simply Clever: ENYAQ iV ја претставува иднината на ŠKODA

Изненадувачки практичен и секако Simply Clever: ENYAQ iV ја претставува иднината на ŠKODA

„Аџибадем Систина“ воведува можност за онлајн консултации

„Аџибадем Систина“ воведува можност за онлајн консултации