21 Октомври, 2019
0.0180

Најбараните боенки ова лето: Бојте и забавувајте се со вашите деца

Објавено во: Мои пари 10 Јули, 2019

Во летните жешки денови, Просветно дело се погрижи за анимација и креација и за најмалите, да можат забавно да го пополнат времето, како дома, така и на плажа, а и кај баба и дедо!

Станува збор за БОЕНКА ЕДНОРОЗИ - која можеби како тема поомилена ќе биде за девојчињата. Ним, еднорозите им се добро познати и како ликови од едицијата „ Миа и јас“, каде што се опишани сите еднорози и наведени се со нивните имиња.

Боенката е обемна, А4 формат, кој дозволува присуство на повеќе елементи на секоја страница, нивна комбинација, а сепак доволно голема површина за боење.


БОЕНКАТА ДИНОСАУРУСИ тематски, пак, како повеќе да ги привлекуваа момчињата. Овде се задржани истиот формат и големина, така што и момчињата можат на голема површина да бојат и да комбинираат бои според нивната замисла.

Родители, ваше е само да им обезбедите боички на вашите најмили и да им ги пополните деновите со мнооогу забава! Уживајте!


Можеби ќе ве интересира

Саниран дефект и прекин во водоснабдувањето

Саниран дефект и прекин во водоснабдувањето

Дефектот во Скопје Север е саниран

Дефектот во Скопје Север е саниран

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Санирани два дефекти во Скопје

Санирани два дефекти во Скопје

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија