19 Јуни, 2021
0.0277

Нов циклус обуки од Мотива Центарот за менаџмент образование и обука во проект подржан од Фонд за иновации и технолошки развој

Објавено во: Мои пари 18 Мај, 2021

Доколку посакувате во наредните години да станете Специјалист за човечки ресурси, Специјалист за продажба, Специјалист за ИТ, Специјалист за набавки, Специјалист за маркетинг или Специјалист за финансии - присуството на една од овие on line во живо обуки е првиот чекор кон големата цел.

Мотива испорачува шест обуки од проектот Одржливи вештини за раст и развој-Sustainable skills for Growth and Development, проект подржан од Фонд за иновации и технолошки развој.

Обуките се посебно дизајнирани програми, наменети за насочување и почеток на едукација на невработени, студенти или вработени, кои сакаат да градат кариера и да се специјализираат и работат во една од горенаведените дејности  во наредните неколку години во рамките на секторите и одделенијата за човечки ресурси, продажба, маркетинг, набавка, финансии или информатичка технологија во јавен и приватен сектор или во своја компанија.

Мотива Ве поканува за учество во обукaво живо on-line(преку Zoom) за вештини, алатки, знаење и начин на размислувањекои ви се потребни за да станете специјалистна работното место што го посакувате.

- Обука за Специјалист за човечки ресурси 25,27,28Maj  од 18-20,00 час

- Обука за Специјалист за ИТ  08,09,10 Јуни од 18-20,00 час

- Обука за Специјалист за продажба 01,03,04 Јуни од 18-20,00 час

- Обука за Специјалист за маркетинг  08,09,10 Јуни од 18-20,00 час

- Обука за Специјалист за набавки  15,16,17 Јуни од 18-20,00 час

- Обука за Специјалист за финансии  01,02,03 Јуни од 18-20,00 час

Секоја поединечна насочувачка обука е организирана во шест модули кои овозможуваат развој на вештини и знаења кои заедно со другите посочени извори на учење и практична работа, во наредните три до шест години ќе им помогнат на учесниците на обуката во специјализирање и професионален развој, во секторите и одделенијата или во отворање на свој сопствен бизнис во дејноста за која се заинтересирани.

Обуката во траење од 3 дена по 2 часа е исполнетасо активно искуство за учење,  вмрежување, менаџмент игри,повеке спикери, панели, работа во помали тимови. Секој учесник добива сертификат за завршена обука.

Цената за учество во поединечните обуки е:

-  за физички лица-невработени, студенти и вработени  Ден. 2,500.00 (2,118.64 +  ДДВ 18%  381,36 ден) 

-  за правни лица-по вработенДен. 8.500 (7,203.39 + ДДВ 18% 1,296.61 ден)

Доколку сакате повеќе информации од претставниците на Мотива, побарајте на тел. 070 358 680  и  02/3061114 или контактирајте на email:motiva@t.mk

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

51 милиони евра за проектно финансирање на „Богословец“, првиот приватен проект за ветерен парк во Северна Македонија

51 милиони евра за проектно финансирање на „Богословец“, првиот приватен проект за ветерен парк во Северна Македонија

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски „Кајмак“

„Авицена лабораторија“ ги намали цените на тестовите за ковид-19

„Авицена лабораторија“ ги намали цените на тестовите за ковид-19

China Mobile Hebei и Huawei ја претставија 5G сеприсутната Гигабит мрежа во затворен простор

China Mobile Hebei и Huawei ја претставија 5G сеприсутната Гигабит мрежа во затворен простор

Горјан Јовановски, еко-активист: „За 10 години сите ќе дишеме планински воздух“

Горјан Јовановски, еко-активист: „За 10 години сите ќе дишеме планински воздух“

Халкбанк со ново намалување на каматните стапки на станбениот кредит - 2,9% во првите 5 години и 3,3% во следните 5 години

Халкбанк со ново намалување на каматните стапки на станбениот кредит - 2,9% во првите 5 години и 3,3% во следните 5 години

Ново во Sport Life: Експерт за типување

Ново во Sport Life: Експерт за типување

Како брзо и ефикасно да ги надоместете изгубените течности при дијареа и повраќање?

Како брзо и ефикасно да ги надоместете изгубените течности при дијареа и повраќање?

Дали си успешен лидер? Дознај како стратешки да се позиционираш и да го достигнеш врвот во менаџментот

Дали си успешен лидер? Дознај како стратешки да се позиционираш и да го достигнеш врвот во менаџментот